Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagmire

co myslicie o sniadaniu jajka gotowane i chleb ze smalcem?

Polecane posty

Gość gość
Smaczne, ale przy moim refluksie nie mogę jeść rano szmalcu, bo mogłoby mi się cofnąć :O

Gość gość
nie jem takich rzeczy.... Zamiast smalcu wole tradycyjna polską kiełbasę

Ogolnei to mi sie cofa po smalcu, ogolnie to mi sie cofa po wieprzowinie, ale po smalcu babci czuje sie wybornie i jeszcze jak smakuje.. ^^

Najs... Ogolnie dla mnie dobra polska kielbasa, dobry ogorek i jakas niezla bulka to luksusowa potrawa, dawno czegos takiego nie jadlem... W grudniu jade do polski to wskocze na ryneczek, gdzie sprzedaja ogorki malosolne z beczek, doladpie jakas w miare kielbache i bulke i ummm :D

Gość gość
Po co do polski jedziesz gnij w uk a nie przyjeżdżasz nas objadać z urodzaju polskiej ziemi. Takie rarytasy tylko dla rodowitych polaków.

Jakbys nie wiedzial, to ja jestem rodowitym polakiem i do tego nie jestem taki tepy jak ty ;) A w polsce sie nie da normalnie zyc, wiec kazdy normalny i madry wszechstronny czlowiek wyjezdza na zachod, to jest normalna reakcja, mnie rodzina wyslala do anglii, zeby mi sie lepiej zylo :)

Gość gość
I żyje ci się lepiej?

Gość gość
Przyjedź na grzyby zapraszam :-D

Gość prawictwo pospolite 152
znajomy mojego ojca pracował w przemysle miesnym i powiedział ze najlepsze polskie mieso idzie na zachod europy i dobra kiełbasa kosztuje 50 zł za kilogram TE kielbasy za 19.99 zł /kg to nie są kielbasy tylko wyroby kiełbasopodobne z dodatkiem chemi.. Chcesz kupic cos co przypomina kielbasę to musisz kupic cos co kosztuje przynajmniej 37 zł / kg