Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagmire

sniadanie do oceny fota.a

Polecane posty

Gość gość
Jajka nie umyte z kurzymi odchodami tuż przy serze fuj. Jajka od bloilerów widać że GMO

Gość gość
No to trochę na kiblu posiedzisz :-)

Gość gość
Niedomyte jajka z kurzym gównem przyjrzyj się:-D HAHAHHAH

Okej, gvwno wrednego malpiszona bym zjadl, wiec kurze gvwno to dla mnie pestka. 2x up juz sie przyzwyczailem, ja ogolnie kupy nie robie od rana chlam wode z miodem :)

Gość gość
Polsko-ukejowski syf :D

tak to prawda, majonez na zdjeciu to polsku ukejowski syf, generalnie nienawidze polskich sklepow ijestem za ich totalnym zamknieciem, ale jedno trzeba przyznac, u mnie jest sklep ktory sprowadza ciasta z polskich cukiernii, i to sa naprawde dobre ciasta, takie jak z normalnej i nawet dobrej polskiej cukierni, obzeram sie jak chvj, angielskie ciasta generalnie sa do bani, ich smietana jest jakas rzadka, normalnie jak maslo, jadalem ciasta w jakichs drogich angielskich kawiarniach, np. w birmingham lub u mnie w leamington i to nie to samo... Oni tutaj to w ogole maja biede jesli chodzi o ciasta, jedyne miejsce w ktorym mozna kupic ciasto to supermarket, i to jeszcze jest masowo produkowane a nie kvrwa w cukierni :O :(

kvrwa mac nei zapomne jak raz bylem w asdzie z kumplami i kupilem se fudge cake z jakims jogurtem pitnym, ten fudge cake ladnie wygladal, zzarlem calego fudge cake, godzine pozniej kvrwa jak rzygalem w drodze do domu, a w brzuchu to czulem jakby mi ktos wiertlo od srodka wbijal, kvrwa j****a trucizna, asda jest supermarketem dla szczurow a nie ludzi kvrwa :O