Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość  z Rossmann

Mleko babydream vs bebiko

Polecane posty

Gość gość  z Rossmann

Dziewczyny, które z tych dwóch mlek modyfikowanych polecacie dziecku 13. mscznemu, które nigdy nie miało żadnych brzuchowych problemów? Córka jest jeszcze karmiona naturalnie (dwa razy na dobę, rano i popołudniu), butlę dostaje tylko przed snem. Do tej pory było to bebiko 2. Teraz zastanawiam się nad zmianą na babydream, bo słyszałam, że jest lepsze a równie tanie. Czy macie swoje doświadczenia nt?

Gość gość
Zdecydowanie baby dream po bebiko mieliśmy nie wesoło.

Gość gość
U nas sprawdził się babydream 3 ,dobry skład i smak :) cena najniższa w porównaniu do innych mm... Jedyny minus że we Wrocławiu były częste braki w dostawie do sklepu..czasem babydream 3 nie było 3-4 dni

Gość gość
Mój synek od urodzenia na baby dream

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi. Kupię babydream, wyprobujemy

Gość gość
A nie lepiej odżałować trochę kasy i kupić bebilon jak normalny człowiek? Po co robiłaś dzieciaka jak Cię na niego nie stać?

Gość gość
Od urodzenia dawałam małej bebiko, po pewnym czasie zaczęła robić kupki raz na dzień czy dwa. Kupiłam babydream, bo rossmanowskie produkty są jakościowo dobre. O dziwo kupki powróciły, dziecko więcej przesypia, nie jest już takie nerwowe. Cena za 100g ok 3.50zl a bebiko 4.15. różnica kolosalna. Lepsza jakoś za niższą cenę, po co przeplacac za jakieś bebilony czy inne jak to wszystko robione na jedno kopyto.