Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu właściciele firm? Mam pytanie o terminal

Polecane posty

Gość gość

Za dwa tygodnie otwieram własną firmę. Sklep zielarski z najlepszymi herbatami, ziołami leczniczymi itd. Obecnie trwają ostatnie wykończenia lokalu. Wiem, że trzeba posiadać dobry terminal płatniczy, aby zmaksymalizować zysk. Znajomi polecają mi http://zamowterminal.pl Czy ktoś korzysta? Jak wygląda procedura wdrożenia takiego terminala płatniczego w sklepie?

Gość gość
Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 9 °C, wiatr płd.-zach., 6 km/h, wilgotność 68% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: czwartek, 15:06

Gość gość
Warto rozpocząć współpracę z Top Card :) Najlepsze terminale, które mają wiele funkcji. Do tego płatności realizowane są szybko, a klienci nie muszą się niecierpliwić

Gość Krzysztof Pppp
Top Card :) Najlepsze terminalem system nie zawiesza się, płatności przechodzą płynnie. Jak dla mnie mają najlepszą ofertę.

Gość gość
Najlepszy sprzęt w zakresie terminali płatniczych oferuje firma Topcard :D łatwe w obsłudze, serwis nie jest konieczny jakoś często, ogólnie 5/5

Gość gość
Również mogę polecić. Zobaczcie sami na ich stronce i zadzwoncie najlepiej..oferta jedna z najlepszych na rynku bez dwóch zdań

Gość Jan77

To prawda terminale POS od Top Card są bezkonkurencyjne- współpracuję z nimi już od 3 lat i mnie nie zawiedli 

Gość pawcio89

Również polecam terminale POS jak dla mnie są najlepsze na rynku 

Gość juuulek88

Prowadzę działalność gospodarczą i współpracuję właśnie z firmą Top Crad- a więc jeśli zdecydujesz się na usługi tego dostarczyciela pisz do mnie śmiało-odpowiem na każde pytanie.  

Gość Jully

Ja współpracuję z TopCard. Terminale zdecydowanie godne polecenia. Jakość na najwyższym poziomie.

Gość Marie

Terminal mam od prawie roku od firmy TopCard i wszystko jest w jak najlepszym porządku . Nie ma problemów z połączeniem 🙂

Gość Zygg

Myślę ze w kwestii terminali nie ma co i najlepiej jak na dziś sprawdza się topcard. Niskie koszta, a funkcjonalnosć i technika na wysokim poziomie:)

Gość Leo

Prowadzę restaurację gdzie jest ogromny ruch a terminale chodzą non stop. Mam terminale topcardu i aż w szoku jestem jak szybko śmigaja. Nie ścinają a to bardzo ważne w tak dynamicznej branzy