Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ostatnio rozmawiałam z facetem na temat seksu i wyznał mi, że byłej...

Polecane posty

Gość gość

zawsze przed analem "rozlizywał dziurkę":O Jestem załamana, totalnie rozbita po tym wyznaniu. Nie mogę na niego patrzeć, to koniec. pomóżcie:(

Gość gość
No i co cię niby tak zszokowało że aż nabrałaś potrzeby, by roztrząsać to na forum? :o

Gość gość
powinnas sie cieszyc ze masz czulego faceta co umie przygotowac kobiete do anala a nie od razu wpycha kuta do tylka:P

Gość gość
Dajecie się dymać w jelito? :o

Gość gość
Prosta sprawa : facet ma okreslone oczekiwania odnosnie praktyk seksualnych i wyraznie to mowi. Twoj wybor czy z nim dalej jestes i spelniasz jego oczekiwania, czy jestes stanowczo na "nie" - wtedy konsekwentnie wasz zwiazek nie ma sensu. Na pewno problem warty jest otwartej i szczerej rozmowy, zastanow sie tez skad to twoje "nie" wynika, bo moze warto (dobrowolnie i bez przymusu) sprobowac tego czy owego.

Gość gość
Powinnas sie cieszyc ze masz doswiadczonego mezczyzne

Gość gość
Pewnie już przekazał ci jej florę bakteryjną i pasożyty z końcowego odcinka układu wydalniczego byłej . :P:O:O:O:O

Gość gość
buahahahahahahahahahaaaa. Leże i kwiczę ze smiechu. Można n8ie lubić analnego, ale jak juz sie za to bierze to dobrze wiedzieć jak się to robi, a twój ma plus,ze wie i jest delikatny a nie pcha sie na chama jak większość . Inna sprawa, ze dorosły facet nie opowiada partnerce takich szczegółow ze swojego zycia intymnego. A po trzecie, to nie histeryzuj laska bo nic sie nie stało

Gość gość
Ale to obrzydliwe. Ja bym z kimś takim nie mogła być. Ciesz się,że ten dewiant się tak szybko ujawnil

Gość gość
w*********j him ty zapietdolona szmato

Gość gość
Liza sie po doooooopach, siusiorach, c****h i po czym jeszcze malpoludy bezmozgie ;D niedlugo beda goooowno wp*****lac i popijac szczochami hihi

Gość gość
Gdyby moj partner powiedzial mi cos takiego, to jeszcze tego samego wieczoru musialby na mnie pokazac jak to robil - na pewno oboje mielibysmy duzo radosci. Trzeba byc otwartym nawet na cos nowego i (jeszcze) nieznanego - z kim jak nie z partnerem odkrywac nowe zakamarki seksu ?

Gość gość
co za oblech mógł to zachować dla siebie. Powiedz mu w rewanżu że twój były miał smaczniejszą spermę:P

Gość gość
on był moim pierwszym facetem wcześniej nikogo nie miałam:(

Gość gość
No to tym bardziej powinnas byc otwarta i korzystac z jego doswiadczenia. Przeciez wiedzialas, ze oddajesz sie mezczyznie z przeszloscia. Odblokuj sie - wszystko co para robi ze soba dobrowolnie, ze zgoda obu stron, jest dozwolone i warte sprobowania.

Gość gość
A ja bym nie mogła pocałować faceta w świadomości, że lizał srake jakiejs innej kobiecie, po prostu by mnie to odrzucało, może jestem dziwna ale tak już mam:O

Gość gość
Nie myj d**y przez tydz i niech ciebie polize tam

Gość gość
A tobie nie lize pupy i pipki? Chyba zęby myje

Gość gość
nie gol o***tu przez miesiąc, będzie ci wylizywac klaczory wkolo stali. albo powiedzialabym, ok ale tylko przez siatkę foliowa z Rossmana, taki kompromis byśmy zawarli ;-)

Gość takijeden666
Też lizałem swojej, bardzo lubię. :D

Gość gość
miejsce większości facetów znajduje się przy damskich o***tach. lubimy ich widzic za nos. a że są wiecznymi dziećmi także nigdy nie wyrastają z zachwytu nad go.nem.

Gość gość
facet wie co robi ;) tylko niepotrzebnie tak sie z tym ujawnia

Gość gość
To jeszcze nic. Spotykałem się z kilkoma dziewczynami jednocześnie. Niektóre czasem u mnie sypiały. Więc miałem dla nich szczoteczkę do zębów. Myślicie, że dla każdej miałem inną? :) Przecież wtedy by mi się pomyliło, która którą myje. Więc wszystkie myły zęby tą samą.

Gość gość
tylko kretyn obecnej opowiada takie rzeczy

Gość gość
Ja bym takiego mężczyzny nie mogła nawet pocałować Przecież to obrzydliwe jak ludzie mogą robić takie coś... i jak tu mieć chłopaka jak oni takie obrzydlistwa robią jak go całować fuuuuuuuuuj gdzie jest jakiś cudowny prawiczek który nie ma w głowie takich zboczeń

Gość gość
jak tak sobie patrzę, tyle jest przystojniaków, mężczyzn o pieknej twarzy, naprawdę, czy oni wszyscy robią coś tak obrzydliwego? chyba by mnie zerzygało na myśl że miałabym kogos takiego pocałować