Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak okresu po escapelle. Czy to Ciaza?

Polecane posty

Gość gość

Witam. 8 października doszło do niebezpiecznej sytuacji z moim partnerem, 62 H po wzięłam escapelle wiem że to trochę późno. 8 dni po zdarzeniu zrobiłam test wyszedł negatywny....później 14 dni po też negatywny i 17 dni po też negatywny a okresu brak. Czy możliwa jest Ciaza?

Gość gość
Najlepiej po prostu iść do gina i zrobić usg. Ale jeśli po 17 dniach test nic nie pokazał, to chyba nie jest to ciąża, a może raczej jakieś zaburzenia hormonalne spowodowane tabletką.

Gość gość
w tym leku jest mnostwo hormonow ktore moga zaburzyc cykl. mialam tak samo i w ciazy nie bylam. poczekaj jeszcze z tydzien jesli nie nedziesz miala to idz do ginegologa. a i RANO mozesz mierzyc temperature w pochwie czy w ustach. jak bedzie poza normą niz zwykle np 37 i wiecej to mozliwe że jestes w ciazy. tylko że to noe jest pewne i noe chce straszyc gdyz ogolnie mozesz miec wyzsza niz inne kobiety. ja np mam podczas okresu dosc niska bo ok 36,1 w owulacje ok 36,6

Gość gość
Dzięki, jutro rano zrobię kolejny test.....już 4. Zaznaczę jeszcze ze miesiączki miałam nieregularne i jeszcze ten ogromny stres.....zwariuje chyba

Gość gość
Zbędny komentarz. Dziś test też negatywny po 20 dniach:/

Gość gość
A robiłaś beta hcg ???? Czy tylko test ?? Zrób te beta hcg będziesz wiedziała na 100%

Gość gość
Tylko testy....już 4 wszystkie negatywne. Z krwi nie robiłam bo pracuje od rana do pozna i nie mam kiedy. Mam nadzieję że to przez tą tabletkę po ale już sama nie wiem pomimo tych testów strasznie się stresuje

Gość gość
Spróbuj się jakoś uspokoić , szkoda że nie masz jak zrobić tego badania z krwi bo byś wiedziała na sto procent jak sytuacja wygląda i mogłabyś spać spokojnie , a niebezpieczny stosunek miałaś w dni płodne czy nie płodne ??? Który dzień cyklu ? Może faktycznie masz zaburzony teraz cykl po tej tabletce bo to bomba hormonalna

Gość gość
Ta tabletka ma wrecz na celu rozwalic gospodarke hormonalna, wiec okresu w terminie bym sie nie spodziewala. Mysle, ze nie jestes w ciazy, tylko narobilo ci balaganu w organizmie.

Gość gość
To był 18 dc ale miesiaczkuje nieregularnie. Z tym że aż tak długo nigdy nie czekałam....czytam cały czas jakieś p*****ly w necie i się nakrecam. Dzięki wam bardzo za odpowiedzi nie wiem czemu ale trochę mi pomagają wasze komentarze (poza tym z 500+