Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czujecie czasem

Polecane posty

Gość gość

Taka zlosc do swiata, ze az nie mozecie spac?

Gość gość
zawsze gdy naciskam palcem przycisk przywołujący winde w gminnym ośrodku pomocy społecznej to wyobrażam sobie , że jestem radzieckim oficerem odpalającym rakietę balistyczną na ten świat wstrętny świat

Gość gość
Nie. ja kocham świat. Jak czuję do czegoś złość to tylko za swoją głupotę. Tylko my sami podejmujemy decyzje a nie świat. Na szczęście, wiele możemy poprawić żeby nie popełniać tych samych błędów. Chwile refleksjii się kłaniają. Ot co.

Gość gość
A ja nigdy nie śpie i żyję ^^

Gość gość
00:07... jestes szczesliwym czlowiekiem, bo twoj swiat kreci się wokół ciebie. I tylko on cie interesuje. A jest jeszcze cos wiecej, dalej... ta częsc swiata w ktprej nic od nas i naszych decyzji nie zalezy, amktora mimo wszystko codziennie ogladamy. Czesto jest to widok tak przykry, tak napawajacy obrzydzeniem i bezradnoscia, że w ułamku sekundy budzi w człowieku pokłady takiej złości jaka nie pozwala już dłużej być obojętna. Nie pozwala na obojętność, jednocześnie trzymając nas w szachu za pomocą bezsilnosci i braku pola do dzialania. Codzienność śmieje nam się w twarz i pewnie najlepiej jest zająć się sobą i udawać, że nie widzi się niczego co wykracza poza zasięg naszych dłoni.