Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci wgl o mnie nie zabiegaja

Polecane posty

Gość gość

za innymi się uganiają a za mną nie :/ dlaczego?

Gość Asieńkaaaaa
Uwierz w siebie. Ja kiedyś byłam zawsze ta podpierająca ściany itp. Zapraszana na imprezy ale raczej nijaka, nikomu nawet gadac sie ze mna nie chciało. Wiesz co zrobiłam? Zaczęłam ćwiczyc na hula hop, najpierw 10 min pozniej 30 a teraz mogę nawet 2 godziny po godzinie w jedna stronę. Polubiłam to, słucham muzyki itp. Schudłam a ta talia osy każdego interesuje. Tearz kazdy chce ze mna gadac ale mi sie nie chce z kazdymi, bo wiem ze chodzi im tylko o wyglad;) facet to wzrokowiec niestety, ale cóz tacy już są. Trzeba ich zainteresować wyglądem a charakterem zatrzymać;) Powodzenia

Gość mnietowisi
czy jest 'coś' do podziwiania oprócz dziur w kalesonach ?

Gość gość
feminazistkom podziękuj. skutecznie obrzydziły facetom kobiety :)

Gość doświadczona życiem
o mnie też nie zabiegają, ba, nawet na mnie nie spojrzą od czasu kiedy mam niedoczynność tarczycy i zrobiłam się GRUBA (przy tarczycy i policystycznych jajnikach zrzucenie nawet kilograma to cud,uwierz). ale wiesz, jakoś nie jest mi już nawet przykro. nie potrzebuję wianuszka idiotów którym zależy tylko na jednym, nie chcę fałszywego zainteresowania nie moją osobą tylko zgrabną doopą. nie chcę już się martwić o to, że zawsze może znaleźć się lepsza, ładniejsza. kiedy byłam młodsza (15-28l) to było ważne dla mnie, zależało mi na poważnym związku. teraz już inaczej patrzę na życie. za dużo przeszłam, faceci mi obrzydli, każdy jest taki sam. naprawdę taki sam.

Gość gość
6:19 mizoandryczka. Ja nie zabiegam o zadna, bo jestem niesmialy.

Gość gość
Może masz opinie pusczalskiej? Za taki się nie uganiaja...

Gość gość
6:19 kazdy tłuścioch teraz ma "tarczyce i policystyczbe jajniki"? Zapewne tez te wszystkie kilogramy wzięły się z powietrza :D

Gość gość
Moja koleżanka ma niedoczynność tarczycy i wspomnianą talię osy. Może złe leczenie? Może za mało ruchu? Za dużo tłustego jedzenia? Na pewno 1 z 3 wspomnianych. Użalanie się nad sobą nikogo nie przyciąga..