Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kazdy myśli że jestem fajna a tak naprawdę podła malpa ze mnie

Polecane posty

Gość gość
Ludzie są naiwni a autorka bezrobotna franca bo kto normalny o 5.30 temat w necie zakłada. Do tego ma jeszcze zaburzenia psychiczne, znudzona życiem idiotka. Nic się nie martw. Są tacy co już cb dawno rozszyfrowali tylko udają, że niby nie wiedzą. Ja jestem po psychologii choć mało osób o tym wie bo mam zupelnie inna prsce i takie leniwe , falszywe gnidy wyczuwam na odległość.

Gość gość szarikkk
bo to k***a jest,i ja to wiem...raz iga raz natalka...

Gość gośćnadgościami
No oszalała, oszalała, ciekawe dlaczego... To postudiuj jeszcze raz, bo źle rozszyfrowałeś ;) A, że po psychologii to małpa zgadła już dawno... ciekawe co ona chciała udowodnić..

Gość gośćnadgościami
No oszalała, oszalała, ciekawe dlaczego... To postudiuj jeszcze raz, bo źle rozszyfrowałeś ;) A, że po psychologii to małpa zgadła już dawno... ciekawe co ona chciała udowodnić..

Gość gośćgośćgośćgość
No oszalała, oszalała, ciekawe dlaczego... To postudiuj jeszcze raz, bo źle rozszyfrowałeś ;) A, że po psychologii to małpa zgadła już dawno... ciekawe co ona chciała i komu udowodnić..

Gość gość
Przesadziłeś, dystans to Ty widać masz.

Gość gość
masz falszywego frajera...

Gość gość
Pokusiłam się na rubaszny żart, fakt. Ale przekonywać nikogo do siebie nie będę. Zwłaszcza jak się mnie obraża. Na to sobie nie pozwolę. Do pewnego momenty żarty miały jakiś gust i smak. Zatem powodzenia w znalezieniu odpowiedniej małpy. Chodź nie wiem, czy powodzenie będzie potrzebne. Świetnie sobie zapewne poradzisz. 3maj się.

Gość gość
Wszystkie Twoje konta na symp. rozszyfrowałam bez problemu. Ale mniejsza o to. A obrażać Cię nie zamierzam. Bo mimo wszystko mam szacunek do ludzi. Rubaszny żart jest tylko żartem. I nie będę udawać, że go nie używam (słownie), bo niepotrzebny mi ktoś kto nie polubi mnie takiej jaka jestem. Popełniłam błąd (oszalałam?) sądząc, że to wszystko ma inny cel. Zwiodła zwykła ciekawość. I doprowadziła donikąd. Trudno. Człowiek uczy się na błędach całe życie. Widać w tym przypadku intuicja zawiodła. Nie sądziłam, że aż taki pancerz założysz. Życzę Tobie (i sobie też) znalezienia tego, co każde szuka. Może tylko zweryfikować trzeba metody... i Twoje i moje. Miłego życia.

Gość gość
Wyśpij się małpo. Aha ty w nocy piszesz a w dzień spisz to 1 stopień do zwariowania z tej mściwosci i nienawiści i od tego udawania :D

Gość gość
Mściwości i nienawiści w sobie nie mam. Co najwyżej urazę, za słowa, które tu padły. Ale nie będę się gniewać. Jest jak jest. A przestałam udawać od jakiegoś czasu. Ale Twoja obojętność i ten gruboskórny pancerz gorszy od nienawiści jest. Bo w końcu to obojętność przeciwieństwem m.. a z drugiej strony nienawiść, to też uczucie. 3maj się po raz enty.

Gość gość
I doskonale rozumiem podtekst autorki forum, nie musisz mnie naprowadzać. I doskonale rozumiem też każde Twoje działanie. A swoje już przestałam kumać od jakiegoś czasu. papa

Gość gość
A jakbym mogła decydować w kim mam lokować uczucia to na bank wybrałabym kogoś normalnego:)

Gość gość
Najgorzej jak ktoś konkretnego zajecia nie ma.Współczuję. Z nudów można zglupieć z czasem.

Gość gość
I wzajemnie.

Gość gość
Psychopatki sa urokliwe. Sama nia jestem :)

Gość gość
i jak pięknie kłamią

Gość gość
Jak to psychopatki

Gość gość
Ludzie bije Wam tu wszystkim równo. Skąd Wy się znacie ? Jesteście jasnowidzami czy jak ?

Gość gość
Uwaga! Zagadka! Od kiedy małpa wie o podglądaniu i jakich metod użyła by wiedzieć czy na pewno wie? I kto jest naprawdę małpą?

Gość gość
Brak odpowiedzi to bardzo zła odpowiedź

Gość gość
Dziękuję za doprowadzenie do laptopa do śmierci. Mam nadzieję, że przynajmniej jesteście z siebie dumni.

Gość gość
Pancerz???sama pomoglas mi go zalozyc a wrecz moge powiedziec ze to ty mi go zalozylas :( a jak go zalozylas to rownie dobrze mozesz mi go sciagnac :)

Gość gość
Ludzie ale macie problemy :D

Gość zieew
Za dużo ironii w sarkaźmie, sarkazmu w ironii i du...py w du..pie. Jak dałeś se pan założyć to sam se zdejm. Ale proponuję nałożyć jeszcze jeden bo zimna wiosna, oj zimna.

Gość gość
I przy okazji zdejmowania pancerza zdejm pan kontrolę rodzicielską, bo heloł nie jestem już dzieckiem.