Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niespełnione fantazje

Polecane posty

Gość gość

Hey. Opisze któś z was swoje nie spełnione fantazje. O którychwstydzi się mówić nawet przyjaciołom....

Gość gość
moje fantazje to fetysz stóp atrakcyjnej kobiety,ale takiej nie dla mnie z różnych powodów,jak zdjęłaby szpilki po całym dniu,same stopy zero seksu

Gość gość
właśnie to by mnie strasznie kręciło,że widzę ją jedynie jako laskę w szpilkach,niedostępną dla mnie,której mam prawo podotykać,polizać lub pocałować stopy

Gość gość
Moja fantazja to trojkąt z parą gdzie pan jest bi. Spotkałbym się z nimi najpierw gra w pokera rozbieranego,jak ktoś zostanie nago to inni mogą mu rozkazy wydawać. Np pan weźmnie panu do ust. Itp. Na koniec pieszczoty w trójkè. Pan zalewa swoją panią,ja mu oblizuje główkę a później robię minetkę pani.

Gość gość
Fantazjuje czasem o seksie z dwoma nieznajomymi mężczyznami. Chciałabym żeby byli przystojni i strasznie na mnie napaleni. Kręci mnie seks z nimi w ekskluzywnym hotelu z salonem kompielowym. Bardzo by mnie podniecalo gdyby panowie mieli kontrolę nad całą akcją i dyktowali mi co mam robić. Ważne żebym caly czas czuła że maksymalnie ich podniecam.