Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak ciałka żółtego ,owulacja

Polecane posty

Gość gość

Dziś byłam na usg sprawdzić czy moje pęcherzyki pękły miałam dwa 1 na prawym 2 na lewym jajniku. Dostałam pregnyl w środę i równo po 48h miałam usg więc na prawym pęcherzk jest tylko się zmniejszył do 17mm a na lewym pęcherzyka brak ale nie widać tam nic ani ciałka żoltego nic. Płyn w zatoce duglasa jest widoczny 5,2mm lekarz stwierdził że owulacja była a ciałko powstaję w ciągu 3 dni. Szczerze nie wiem bo to moja pierwsza owulacja wczesniej miałam problem. Bardzo proszę o pomoc jak to jest z tym ciałkiem

Gość gość
Ja wedlug monitoringu cyklu nie mialam szans na ciaze bo pecherzyk byl za maly. I taka niespodzianka ze sie udalo i to blizniaki! Okazalo sie ze pekly dwa pecherzyki a widoczny byl tylko jeden i to za maly.

Gość gość
A jak to jest z tym ciałkiem żółtym? Dwa dni temu dostałam zastrzyk na pęknięcie a dziś nie ma pęcherzyka ani ciałka.

Gość gość
ma ktos na ten temat jakas wiedze?pomozcie

Gość gość
Moze mialas owulacje pekl ktorys pecherzyk i teraz trzeba czekac czy zostanie zaplodniony i czy dojdzie do zagniezdzenia. Tego juz nikt nie sprawdzi przez usg. Troche to trwa. Ja mialam owulacje w czwartek i w niedziele za tydzien mialam na tescie cien drugiej kreseczki. Ale u kazdej jest inaczej +/- 5 dni. Bo te monitoringi z doswiadczenia wiem ze nie sa dokladne. Lekarz powie ze czegos nie bylo a potem okazuje sie ze jednak bylo a czlowiek sie zamartwial.

Gość gość
Żebyś wiedziała że tak jest. To moja chyba pierwsza owulacja bo mam z nią problem. Czytałam ze niby ciałko zolte pojawia się później ale chyba byla ta owulacja skoro pęcherzyk 2 dni wcześniej miał 23 mm a dwa dni później go nie ma a jest plyn w zatoce sama nie wiem niech się może wypowie ktoś doświadczony