Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiazdziwona0o

Dziwna sprawa z starszym mezczyzna

Polecane posty

Gość Kasiazdziwona0o

Poznalam kilka miesiecy temu mezczyzne, on ma 43 lata a ja 31. Byl u mnie i.... no wlasnie mialam okres ale zaczelismy sie namietnie calowac, normalnie chcial sie na mnie rzucic :) Powiedzialam mu, ze jestem niedysponowana, ze bardzo ni przykro, ale moge mu zaproponowac cos innego na poczatek. Powiedzialam ze moge obdarowac go miloscia oralna, on zaczol sie smiac i powiedzial " musialabys to robic przynajmniej godzine a i tak nie wiem czy bym doszedl" . Ok, zatkalo mnie. Mowie " nie moze byc tak zle, nie wierze. Sprobuje". Powiedzial, ok, zobaczysz. Przez ok 30 minut probowalam, robilam wszystko, uzylam raczki itp masakra, on nic. Powiedzial zebym sie nie przejmowala miesiaczka i pozwolila mu w siebie wejsc, ze on inaczej nie osiaga erekcji. Musi zamoczyc. Ok zgodzilam sie ale co jest? Ma tez ktos tak? W sumie nie zaluje, bylo cudownie :)

Gość gość
Nic dziwnego. Facet nie ma 15 lat zeby sie spuscic od samych usteczek,... mojej parnerce tez nie jest latwo mnie tak doprowadzic wiec nie decydujeny sie na seks oralny czesto. W czasie niesiaczki czasem zgadza sie na stosunek analny albo (po dluzszej namowie) na nornalny seks. Tak ze nie martw sie. Ja mam 38 lat, pozdrawiam

Gość gość
dziwne - nie znam faceta któremu nie tsaje przy obciąganiu

Gość Kasiazdziwiona0o
Staje, poprostu nie dochodzi.odrazu mi to powiedzial. Tak provo, ty wiesz najlepiej.

Gość gość
Kasiu, ale w wieku 31 lat powinnaś wiedzieć, że erekcja to wzwód.Pisałaś, że przy oralu Twój Pan nie osiąga erekcji, czy nie?

Gość Kasiazdziwiona0o
Wybacz, moj blad :) widocznie za glupia jestem :P

Gość Q29
Mam 39 lat i spałem z wieloma kobietami. Mam podobnie. Lubię seks oralny, lecz zdecydowanie szybciej dochodzę w czasie klasycznego seksu. Bez urazy, lecz tylko kilka kobiet potrafiło zrobić mi ustami tak dobrze, abym szybko doszedł, więc może to sprawa techniki? Przynajmniej tak jest u mnie. Każdy lubi inaczej, więc nie ma się czym przejmować, albo... zapytać :) Napisałaś że było fajnie, więc po co te rozterki? Ech, kobiety ;) Wspaniałego seksu życzę ;)

Gość gość
Cześć Kasiu , jestem mężczyzną w podobnym wieku i powiem Ci coś w tym jest. Moje podniecenie też jest większe przy sexie tradycyjnym. Jak to mówią natury nie oszukasz....