Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podniecenie

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co się ze mną dzieje.... Czuje chęć na seks. I czuję że się podniecam ale nie robi mi się mokro... Jest to trochę krępujące bo mój facet myśli ze mnie nie podnieca.. Miała któraś z was kobiety podobnie?

Gość gość
Ja mam mokro podczas podniecenia i nawet nie mogłam odmówić stosunku przy podnieceniu. Raz z chłopakiem poszliśmy do klubu by tylko obejrzeć seks innych osób. Gdy weszliśmy mocno trzymałam za rękę chłopaka i miałam spocone dłonie. Gdy zaczęłam oglądać ostry seks dwoje facetów około czterdziestki kochało na zmianę dziewczynę około dwudziestu lat a chłopak jej z wypiekami na twarzy mocno oddychając oglądał. Wtedy zobaczyłam faceta również koło trzydziestki i siedział czekając na zerżnięcie jakiejś dziewczyny. Pomyślałam że to jednak mimo wszystko z nim bym chciała odbyć stosunek. O tym powiedziałam swemu on niechętnie lecz się zgodził. Doszło do ostrego seksu po którym chłopak długi czas nie mógł dojść do siebie bo kochanek miał dużo większego od niego a jęczałam niemożliwe głośno. Chłopak tamtej dziewczyny gdy skończyli z nią seks odszedł zostawiając ją co prawda szybko się ubrała i pobiegła za nim. Dobrze powinno się rozważyć taki seks z obcymi by nie rozpadł się związek.

Gość gość
też mam taki problem. Ogromne podniecenie, że aż ściska mnie. Zwariować można z frustracji i naładowania, ale za to zero tzw. kisielu w majtkach. Za to przy p****lach prawie nie mam podniecenia, ale zawsze mokra ;/

Gość gość
Moje koleżanki często się podniecają przy dłuższym badaniu ginekologicznym cipki. Ja mam zawsze swoją połówkę przy każdym badaniu ginekologicznym cipki mam do tego prawo by był przy mnie. Nigdy się nie podnieciłam ale nigdy nie przeciąga badania palpacyjnego jak u kolezanek bo są same. Może ze względu że nie jestem sama ale bym odeszła gdyby wyrósł mojego faceta. Zdarzają się takie badania jak u tej dziewczyny. .Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek - poranny.pl

Gość gość
11,34 lecz ten chory leb szmato

Gość gość
Dlaczego ?nie masz atutów !!