Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

do działu skarg i zażaleń

Polecane posty

Gość muszkaś
Midi, mówiłam Ci jak traktuję posty Ina.. Jak śmieci. Zazwyczaj omijam, a jeśli już się natknę wzrokiem zaraz wyrzucam :)

Gość muszkaś
Z głowy wyrzucam oczywiście ;)

Gość gość
Musiu, do Ciebie i przy Tobie, dobrze, że nie w Tobie :classic_cool: Albo źle :classic_cool: Zależy jaki listonosz :P ;)

Gość gość
W sumie jestem za, Kuszo. Chciałabym być tylko niezaczepiana, gdy sobie nie życzę towarzystwa. Ja akurat nie potrafię rozmawiać z każdym. W prawdziwym życiu też raczej mężczyzna nie przysiada się na siłę do kobiety, która sobie tego nie życzy, nieważne czy powiedzieć jej, że jest głupia i brzydka, czy wyznać miłość ;) Tak to działa :) Ale jestem za wódką :P Choć już nie w ciotek towarzystwie, z uwagi na króla czubków tego forum :) 🖐️

Gość muszkaś
Listonosz fajny był, miał ładne oczy, młody, wysoki, szczupły, wesoły :classic_cool: . Doszedł do mnie, stanął przy mnie. ;) Mam nadzieję, że na mój widok :P

Gość muszkaś
Tfu, tfu, oczywiście, że stanął na mój widok. Nawet wyciągnął coś z torby :D

Gość muszkaś
Złapał za torbę, jak mnie zobaczył :P :D Ależ jestem dosadna, może nawet wulgarna :classic_cool: utytłana w brudnych słówkach :classic_cool:

Gość gość
Jest jeszcze prostsze rozwiazanie. Nie cukrowac zadnemu hejterowi, niewazne czy nazywa sie In czy Widmo.

Gość gość
To mogla byc depesza :classic_cool:

Gość muszkaś
Powinnam się czegoś spodziewać od Ciebie gościu? :classic_cool:

Gość gość
Przeciez ty eve co chwila zaczepiasz awarie, a ona tez sobie tego nie zyczy

Gość muszkaś
Wzięłam w dłoń to co listonosz trzymał w torbie. :classic_cool: Gdy brałam uśmiechał się :classic_cool: Był wyraźnie zadowolony :classic_cool:

Gość gość
Był kiedyś np. czas alfabetu, każdy umiał napisaćbez smrodzenia i bez hejtuokazało się że czasem wszyscy umiecie podchwycić, a nawet dać pomysłpotem nastąpiły konfrontacje face to face i już się nie dało nic mądrego przeczytaćtylko trzeba było dowody wyciągać, szargać i buntować się na wzajemja nic takiego nie robiłem, ale np. Mid ma cały czas urojenianie wiem dlaczego. :o

Gość gość
Dla Ciebie szczytem z******tości jest zajmowanie stanowiska, a dla mnie szczytem z******tości jest nie zajmowanie. To drugie jest sztuką. X Pierwszy raz w życiu słyszę taki bełkot.

Gość
Widzę, że temat rozwinął się i wzbudził zainteresowanie paru gości więc spieszę ze sprawozdaniem. Opłaciło się skarżyć i żalić. Po wyjaśnieniu wszystkich nieporozumień, chociaż nie obeszło się bez rzucania talerzami, doszliśmy do zgody. Ja obiecałem nie udawać takiego mądrego, a ona pokazać mi swoją cipkę. Ukrywanie tak długo takiego skarbu było grzechem z jej strony. Ale teraz nie mogę myśleć o niczym innym. Wracam do pisania ody i wierszy i wzdychania ;)

Gość madame butfly
Cyniku ty to się nadajesz do reality show. Życie Kardaszianów albo Michała Wiśniewskiego i Mandaryny

Gość gość
dzięnki stary swalilem pod twoje posty :classic_cool:... (* dzienki napisaem specjalnie bo szukam nad aktywnego polnisty amatora :D)

Gość
O tak madame, ekshibicjoniści powinni trzymać się razem ;) Moje marzenie to dostać się do takiego programu ;)

Gość gość
Ja też, jak z każdym przechodniemzagram z Tobąjak uliczny artystana flecieaż staniesz na baczność zboku.

Gość gość
madame butfly to mucha :D

Gość gość
Skad wiesz?

Gość gość
z bębenka