Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myślicie, że da się naprawdę mocno zmniejszyć piersi, oczywiście naturalnie?

Polecane posty

Gość gość

Mam spory biust, jakieś 89 cm obwodu, a od zawsze marzą mi się małe piersi. Już trochę je zmniejszyłam, bo udało mi się schudnąć, poza tym wcieram w nie od dawna ujędrniacze, a także krem na cellulit. Zastanawiam się, czy jestem w stanie osiągnąć efekt, o jaki mi chodzi, a nadzieję mam dlatego, że ogólnie jestem szczupła, ale tłuszcz gromadzi mi się w okolicach talii i na pewno w piersiach też jest go sporo. Myślicie, że gdybym jeszcze sporo schudła z brzucha, piersi też zmniejszyłyby się znacznie? Zamierzam też smarować je lepszym kremem silnie wyszczuplającym. Znacie może kogoś, kto osiągnął taki efekt, ze sporych piersi wraz ze schudnięciem zrobiły się małe, zgrabne?

Gość gość
Komp mi się wiesza i jakiś dziwny błąd wkradł się w temat :O

Gość gość
podnoszę, na pewno jest tu wiele osób które się odchudzały i zmalał im przez to biust... choć pewnie na dietach więcej

Gość gość
A ile masz cm pod biustem a ile w biuscie?

Gość gość
Pisałam, że w biuście 89. Pod 63

Gość gość
60i/28FF to wcale nie jest jakiś strasznie duży biust, chyba, że jesteś bardzo niska...Przecież to wygląda tak: www.balkonetka.pl/katalog/size/28ff/#

Gość gość
To wcale nie masz aż tak dużych piersi. Ja mam 67cm pod biustem a w biuscie 92cm i uważam ze są małe.

Gość gość
Nie jest bardzo duży, ale dla mnie za duży, jestem dość niska (165) i mam drobną budowę. Noszę ubrania xs, a w biuście często się nie dopinam (no i z brzuchem mam problem :) ). No ale nawet nie o to chodzi, po prostu chciałabym mieć małe piersi, takie mi się podobają i uważam, że dużo zgrabniej bym wtedy wyglądała. Mam inne niż na tej focie, jakoś tak pełniej w staniku, może bardziej okrągłe i dlatego.. Więc jeśli ktoś zna odpowiedź na pytanie z tematu to będę bardzo wdzięczna

Gość gość
taka miała być emotka: :(

Gość gość
Kupuj ubrania Biubiu, Urkye, Pepperberry - nie będziesz mieć żadnych problemów z dopasowaniem (są szyte inteligentnie: każdy rozmiar konfekcyjny występuje w kilku rozmiarach "biustowych"). Dobry stanik plus dobre ciuchy powodują, że biust wygląda na dużo zgrabniejszy, cała sylwetka też :)

Gość gość
To mnie nie bardzo urządza, wolałabym kupować ciuchy jakie mi się podobają, ze strojami kąpielowymi mam też wielki problem, musiałabym płacić 300 zł żeby był dobry... Zresztą ja po prostu chcę je zmniejszyć, a że i tak się odchudzam, to mam nadzieję, że uda mi się upiec 2 pieczenie przy jednym ogniu. Miałam nadzieję, że jest tu sporo kobiet które odchudzały się i potrafią powiedzieć, ile piersi mogą w wyniku tego zmaleć...