Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Po tym co się odjaniepawlilo uważam za miłość przez neta nie ma sensu.

Polecane posty

Gość gość22lataprzegrywu
no bo nie ma i zakochanie w 17to latku też nie ma ale po co się sensu doszukiwać jak i tak nie potrafimy kontrolować uczuć.

to był taki inpuls ze przyszło uczucie, nie wiem skąd i co sobie wtedy myślałem, no ale mam taką lekcje życiową :D i może tą zasadę w ciele w życie. Może to tej listy troszkę zgapionej od ciebie dodac musze nigdy nie zakochiwać się przez neta. Chyba dobry pomysł?

Gość gość22lataprzegrywu
ja bym nie potrafiła się zakochać w kimś z neta. wygląd mowa ciała usposobienie to jest dla mnie najważniejsze.

bo w prawdziwości to się przyważnie zakochiwałem w kimś co z góry nie miałem szans coś jak ty i 17 latek

Gość gość22lataprzegrywu
no tak a ja miałabym szansę na związek ale z kimś kto jest za zwykły za normalny i mnie nie pociąga. mnie pociągają tacy nietuzinkowi. ten poprzedni, może nadal go kocham, też był inny niż reszta.

może te oczekiwanie na kogoś niezwykłego ci się opłaci i cierpliwość popłaci wygrywem, ale wiem jakie jest życie i wiem że nie można oczekiwać za dużo, ale mimo wszystko chciałbym abyś tego wygrywu zaznała, nawet mnie by to ucieszyło, bo tak mam że jak komuś kogo lubię dzieje się dobrze to się ciesze z tego

Gość gość22lataprzegrywu
no ja też tak mam. bo utożsamiamy się z tą sytuacją. jestem ciekawa komu pierwszemu się uda mi czy tobie.

pewnie tobię :D wydajesz się trochę bardziej rozgarnieta zyciowo :D u mnie wychodzi jednak s******lenie i to w najmniej oczekiwanym momencie, zawsze coś spiepsze albo walne jakas głupote zanim pomyśle

Gość gość22lataprzegrywu
raczej nie walę głupot ale nie przyciągam do siebie ludzi tych których chcę. a po drugie praktycznie nie istnieję w mediach społecznościowych.

ja na fb wywaliłem ostatnio wszystkie zdjęcia i wiekszosc postów z tablicy ot tak, zostawiłem całe konto tylko aby pisać z paroma osobami i do studiów, innych portalów nie mam, znaczy mam fake konto na insta aby obserwować kilka znanych osób :D wiec też raczej nie istnieje w mediach społecznościowych. Nie te czasy gdy dawało się na fb jakiś głupie fotki tylko po to bo dawno nic nie było