Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż mi siè przyznał że

Polecane posty

Gość gość

W pracy (jest dostawcą) widział fajne cycuszki u kobiety. Moje tez mu się podobają. Nie zareagowałam nie zezloscilam się chcociaz skreca mnie w środku troche. A zaczelo sie od tego, że rozmawialismy na temat tego co facet ma z tego jak patrzy na kobiece piersi. On powiedzial ze poprostu ma sie przyjemniejszy dzien gdy sie zobaczy ladne piersi i wtedy mi powiedział to co napisalam wyzej. Czy powinnam zrobic mu awanture? Ja raczej obrocilam to w zart i uwazam ze taka reakcja jest lepsza niz awantura.

Gość gość
a za co chcesz mu zrobic te awanture? bo nie bardzo rozumiem. latal za ta kobieta by te cyce pokazala? chcesz mu zorbic awanture za to, ze ma oczy? ma je teraz sobie wydlubac? i zreszta co mu teraz powiesz? podaj mi sol, a tak poza tym, nawiazujac do wczorajszej (czy przedwczorajszej) rozmowy urzadzam ci awanture bo przemyslalam sobei i mam spozniony zaplon, ale dobra awantura nie jest zla i warto drzec teraz spoznione koty? i tak, zadam bys wydlubal sobie oczy.

Gość gość
Nie, no nie chce mu robic awantury nawet w sumie ciesze sie ze nie sciemnia tylko mi mowi o takich rzeczach. Zachukany maz ktory ukrywa wszystko przed swoja zona to masakra. Taki co sie kryje mysle ze zerwany z łancucha leci na pierwsza lepszą. Mi np. rodzice nigdy nie bronili palic i nie kazali sie ukrywac tylko palic w domu, ale wynik byl tego taki ze nie pale. Nie mialam zakazu i nie pale. Jak to mowia zakazany owoc lepiej smakuje.

Gość gość
opowiadaj mu jakiego fajnego kolesia masz w pracy i wiesz ze ma wielkiego bo widzisz przez spodnie,

Gość gość
i ze jak tak sobie popatrzysz na jego krocze od razu masz lepszy dzień,no i te jego silne ramiona..opowiadaj

Gość gość
Po co mam to robić, żeby wzbudzić zazdrość? :) Ta rozmowa na temat piersi wyszła spontanicznie. Hm ale pomyślę nad tym. :)

Gość gość
pytasz sie czy zrobic awanture, potem nie chcesz. skreca cie z zazdrosci ale nie chcesz wzbudzac u niego jej, a moze jednak? pomyslisz nad tym. moze przemysl dokladnie twoje rozmyslania i wroc jak sie juz na cos zdecydujesz?

Gość gość
Bo nie wiem czy kobieta powinna sie czepiac takich rzeczy czy nie. :) Pierwszy raz mi sie cos takiego zdazylo. Zaden partner tak wczesniej do mnie nie mowil otwarcie.

Gość gość
ja prdl :O bo nie wiesz.... a to jest jakis schemat w KTORY TRZEBA sie wpasowac???? w zyciu mi to do glowy nie przyszlo, by nie tylko robic to co inni ale jeszcze PYTAC sie innych jak sie zachowac! a samodzielnie myslec i reagowac potrafisz? czy tylko kij i marchewka przez cale zycie?

Gość gość
Niestety jestem dzieckiem DDA i często nie wiem jak się zachować.