Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd ta potrzeba zakładania wielu nicków?

Polecane posty

Gość gość
:11 i blady strach cieniem się położył :D

Gość gość
Wawuś alimenciarz się pojawił

Gość gość
22.11 I tylko pytanie samo się nasuwa: po c***a się w to bawić? :D Czy aż tak pusto w życiu? :(

Gość gość
Nie wykorzystam waszych zdjęć, bo wiem, że wasza produktywność tutaj i na poczcie się skończy. Nie chce zabierać wam piaskownicy. Zdjęcia trzymam,i serio jesteście bardzo ale to bardzo nie pociągający, i nie seksowne. Sorry chłopcy i dziewczėta:)

Gość gość
Uff Kamień z serca :)

Gość gość
22:19 :D Wyjąłeś mi to z ust :classic_cool: Więcej tego nie rób :classic_cool: :D

gość dziś Wawuś alimenciarz się pojawił x Mam wrażenie, że Ty też byś chciała wyrwać jakieś alimenty ale nie wiesz jak ogarnąć temat :-D

Gość gość
gość dziś 22.11 I tylko pytanie samo się nasuwa: po c***a się w to bawić? smiech.gif Czy aż tak pusto w życiu? smutas.gif X Buraczku przeprowadzam badania;):P a tak serio resztē zatrzymuje dla siebie"^"

Gość gość
Dlaczego wywołałany nick się pojawia? Np. Wawa leń, gnój, hejter i pipa :P

Gość gość
gość dziś Łatwowierni ci ludzie którzy weszli z tobą w kontakty poza forum, bo już po kilku twoich komentarzach widać jak bardzo jesteś chora. Ale grunt, że wszyscy poznali sie na tobie.

Gość gość
Mogę włożyć z powrotem :classic_cool:

Gość gość
Magdalena ty się lecz na głowę:O

Gość gość
Na mnie? Nie, to ja poznałam się na was. Znacie tajemne przejście? Inni użytkownicy myją doopy innym użytkownikom. Przekazują sobie co o was wiedzą i machina rusza.zniesmaczenie i niesmak pozostał do tej pory:O

Gość gość
Niezdecydowany jakiś jesteś... ale to nic, możesz zmieniać zdanie co sekunde :classic_cool: A może przeprowadzasz jakieś badania? :classic_cool:

Gość gość
Tajemne przejście? To już nie kurtyna?

Gość gość
Mogę być i waszä Magda 🖐️

Gość gość
22:29 no tak, tak to działa Nie trzeba prowadzić żadnych badań żeby to wiedzieć. Hellooołłł

Gość gość
Z moich obserwacji i ze znajomości psychologii wysuwam wniosek że Widmo nie ma tylu lat, ile podaje. To człowiek dużo starszy, taki samotny Don Kichot z jakiegoś powodu walczący z połową tego działu kafeterii. Cynik zapewne nie jest dwudziestopięcioatkiem. W tym wieku słownictwo, nawet człowieka wykształconego, jest diametralnie różne. Także ogólny zarys tej osobowości wskazuje na mężczyznę w wieku 40 z hakiem. Koke to jakiś dość młody, 30 latek plus minus, samozwańczy, internetowy pocieszyciel kobiet, dla którego nie ma kobiet nieatrakcyjnych i nie wartych seksualnych gierek. In, napewno dojrzały, jeśli chodzi o pesel, jednak niezdyscyplinowany wewnętrznie, chwiejny emocjonalnie. Najszybszy, to ktoś również jak Koke došć młody, z tym że jest całkowitym przeciwieństwem tamtego. Podczas gdy osoba o nicku Koke to pocieszyciel ; Najszybszy kreuje się na misia przytulisia, potrzebujacego opieki. Nowy w mieście to w sumie łagodny człowiek, z jakiegoś powodu udający twardziela.

Gość gość
Jesli to Magda, to trzeba jej wybaczyć, bo była ofiarą najgorszych hejtów i może mieć traumę.

Gość gość
Jeśli ktoś nie potrafi opuścić forum i szantażuje znajomych to co to za czlowiek?

Gość Doktor Keczup
Wszystkich pacjentów oczekujących w kolejce na badania uprasza się o zachowanie spokoju! 😴

Gość gość
Psychol - psycholog :classic_cool: Dawaj jpg c***albo wypier/ dalaj :classic_cool:

Gość gość
Widmo Krzysiek ma 37 lat drodzy państwo 10 w te czy w te? dla niego nie robi różnicy:) Zapytajcie się co zrobił z Wilkiem. Bo jak to Wilk zniknął z dnia na dzień? a może Widmo to projekt Wilka lub na odwrót? Może Widmo nosi okulary jest niski i niechlujny? Pomyślcie.

Gość gość
Według życzenia. Wypier/dalam :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Na mnie? Nie, to ja poznałam się na was. Znacie tajemne przejście? Inni użytkownicy myją doopy innym użytkownikom. Przekazują sobie co o was wiedzą i machina rusza.zniesmaczenie i niesmak pozostał do tej pory x Trzabyło nie zadawać sie z gwiazdorami typu koke, naj, itp. to by cie nie potraktowali jak prezerwatywe. Zapuść włosy, dbaj o higiene i jeszcze kogoś złapiesz aby cie dopchał.

Gość gość
Mam to gdzieś Poluję na niewinne duszyczki :)

Gość gość
To nie Magda. Ona jest normalna i odeszła z forum, bo szkoda życia.