Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja wytrzymac z nieznosna siostra faceta.

Polecane posty

Gość gość

Za kazdym razem mam ochotę ją czymś trzasnac. Jest zdesperowana stara panna ( miala przez chwile facet, i o dziwo była znosna). Każdego traktuje jak debila, idiote i gorszego od siebie ( nawet swoja matke). Cala rodzina faceta przymyka oko na jej zachowanie bo nie chca kłótni itp.. a ja nie dam rady akceptowac jej p**********ego zachowania, przez co czesto sa awantry...denerwuje mnie to, że moj facet daje sie traktować w ten sposób, i ja juz mu powiedzialam, że nie będę jej popychadlem jak jego cala rodzina.. nienawidze jej z reszta ze wzajemnoscia (pewnie dlatego, że nie chcialam sie jej podporzatkowac, jestem mlodsza i mam faceta). Czasami az mam ochote zerwac z moim facetem po to żeby nie musieć jej juz więcej oglądać.

Gość gość
Podporządkować* sory slownik mi litery pomieszał. A i dodam jeszcze ze byla juz kiedys romowa miedy nia a moim facetem o jej porypanym zachowniu i ona oczywiscie przerecila to w inna strone a mianowicie taka, że to ja estem wszystkiem winna i to ja buntuje go przeciwko niej

Gość gość
Pogadaj z facetem, jesli sie nie ogarnie zmień faceta.