Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyle kasy w błoto

córka znajomych umarła, miała wszystko, oni tyle w nią inwestowali

Polecane posty

Gość tyle kasy w błoto

korki z chemii, kurs rysunku, basen, siłownia, narty, snowboard, co tylko chciała, obozy jeździeckie, samochod,miala 19 lat i zginela tym wlasnie samochodem za 40tys jadac. Niby biedni nie byli, ale jacys bardzo bogaci też nie, żal mi ich i za pogrzeb tyle płacic, szkoda mi ich straznie, ciężko pracowali by ona miała wszystko, a teraz ona nie zyje

Gość gość
Tak sie często dzieje

Gość gość
Dziecko to nie inwestycja. Zapewne twoi znajomi woleliby nie mieć nic,nic przeżyć coś takiego a ty tylko patrzysz na to ile wydali. :-o

Gość gość
mogli miec blizniaki, zawsze wieksza szansa ze ktores jednak dozyje wiecej niz te 19 lat i chociaz częsc pieniedzy sie nie zmarnuje... ogolnie szkoda dziewczyny, ale rodzicow chyba bardziej, zostali z ręka w nocniku po tym wszystkim

Gość gość
Często tak jest jak ktoś kogoś/coś za bardzo kocha to to traci. Czy rodzice dziecko, czy żona męża itp..

Gość Tyle kasy w błoto prawdziwa
Obraźliwy podszyw! W*********j z tym dupskiem! Co do rodziców to mi ich żal, matka dziewczyny miała 50 lat a ojciec już 64,zaraz emeryt,więcej dzieci nie maja,kto im poda szklankę wody na starość? No zgadzam się lepiej mieć minimum 2 dzieci.

Gość gość
Znam podobny przypadek znajomych. 14 latka tego lata zginela pod kolami samochodu bo pirat jechal ponad 100 na czerwonym świetle w dodatku. Akurat mieli sie przeprowadzac, matka wyjechała za granice zeby zarobic na meble do jej pokoju. Tez miala wszystko, byla świetna plywaczka. I co nie zyje. Tez ich jedyne dziecko.

Gość Tyle kasy w błoto prawdziwa
00:41 to musiał być straszny cios dla rodziców. Zwłaszcza dla matki,bo facetów dzieci aż tak nie obchodzą.

Gość gość
Najgorsze ze to bylo pod budynkiem w którym mieszkali. Szla tylko do sklepu z koleżankami. Ojciec byl bardzo zzyty z ta córką. I widzial jak lezy na ulicy i umiera z roztrzaskana glową, bo ktos go zawolal, podobno dostal zawalu ale nie wiem czy to prawda.

Gość gość
TO MIAŁA dobrego ojca.ja cale dzieciństwo marzylam by umrzeć,ale brakowało mi odwagi

Gość gość
ty idiotko, interesuje cie tylko strata pieniedzy i brak szklanki wody na starość

Gość gość
To jest prowokacja więc nie ma się czym denerwować.

Gość gość
Pieniadze wydane na rodzine NIGDY nie sa wyrzucone w błoto, chocby i ktos miał zyc 5 lub 10 lat. A tobie durny prowokatorze życzę jakiejkolwiek rodziny w swoim zyciu.

Gość gość
2-3 dzieci, ale czasem wszystkie mogą umrzeć,lepiej inwestować w złoto niż w dzieci