Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozstanie po kilku latach zwiazku

Polecane posty

Gość gość

Rozstalam sie z chlopakiem po 6 latach.Bylam jego pierwsza miloscia,on moja tez (mamy po 20 lat).Jak to w zwiazkach bywa nie zawsze bylo kolorowo ale umielismy rozwiazac problem i byc dalej razem...az do teraz.Moj luby juz od jakiegos czasu byl oziebly co doprowadzilo do rozmowy podczas ktorej powiedzial mi ze przestal mnie kochac,tak bez powodu.Spytany czy wgl nic do mnie nie czuje odparl ze na pewno cos czuje ale to nie jest juz takie silne jak kiedys.Plakalam,on razem ze mna,przytulal mnie,pocieszal,mowil ze jestem piekna i znajde sobie kogos z kim bede szczesliwa.Zostalismy przyjaciolmi.Tylko ze ja licze na to ze bedziemy jeszcze razem.Jak go odzyskac?Co robic a czego nie?

Gość gość
Pierwsze miłości rzadko kończą się związkiem do końca życia, tym bardziej jeśli zaczynało się w tak młodym wieku.

Gość gość
Staż związku nie ma aż takiego znaczenia. Ważne jest na jakim poziomie dojrzałości się znajdujecie. Inaczej myśli człowiek w wieku nastu lat, inaczej dwudziestu paru a jeszcze inaczej później. Stąd tyle zerwanych nastoletnich miłości bądź rozwodów tuż po 20stce bo człowiek trochę dorasta i czasem widzi jak zmienia się jego postrzeganie relacji i przyszłości. I widzi że deklaracja w tak młodym wieku była błędem. Wymaga wiele trudu i wysiłku żeby razem dojrzeć, zmieniać się (co jest naturalne) a jednak mimo wszystko nadal podobnie w związku myśleć przechodząc przez te wszystkie fazy. Musielibyście mimo młodego wieku być już osobami bardzo dojrzałymi psychicznie (co obecnie osiąga się coraz później). Wybacz ale jestem zdystansowana do takich uczuć zapoczątkowanych w tak młodym wieku. Wiele wnoszą, uczą, niewątpliwie mają wartość, są piękne lecz rzadko osoby są na tyle dojrzałe żeby wiedzieć na czym wspólne życie i miłość polega. Jak trochę dorośniesz sama możesz być zaskoczona jak wiele planów może Ci się zmienić a nawet typ mężczyzny z którym będziesz chciała spędzić życie.

Gość gość
gość dziś Jak trochę dorośniesz sama możesz być zaskoczona jak wiele planów może Ci się zmienić a nawet typ mężczyzny z którym będziesz chciała spędzić życie. Tak to prawda W miejsce serduszka wyrośnie ci kalkulator

Gość gość
Moze i zmieni sie moje postrzeganie swiata,problemow,zwiazkow i innych tego typu rzeczy bo to nieuniknione,ale ja naprawde go kocham i chcialabym z nim byc bo bylam z nim bardzo szczesliwa.Moze jeszcze kiedys sie zejdziemy?Moze jak "dojrzejemy"?

Gość gość
13.52 Niekoniecznie, jeśli kwestie finansowe stają się istotne może to wynikać i ze zwykłej chęci poczucia bezpieczeństwa, którą kobiety mają wkodowaną. Chcą zakładać rodziny w stabilnych warunkach, co jest normalne i nie jest żadną nowością. Oczywiście są osoby (obojga płci) dla których pieniądze są bardzo ważne, jeśli nie najważniejsze w życiu ale to już odrębna historia. Nie jest powiedziane że nie spotkacie się za jakiś czas ponownie, wszystko może się zdarzyć :), rozstania też mogą wpływać na uświadomienie sobie istoty tej relacji, pary mogą do siebie wrócić jeśli to co było przyczyną ich rozstania, to co ich dzieliło uległo z czasem zmianie.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec jak go odzyskac, co rozbic, co on mysli i czuje , napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl