Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PATI ODWIEDZISZ MNIE W SZPITALU?

Polecane posty

Gość gość

To jest oddział zaburzeń lękowych i nerwicowych w Bydgoszczy, dokładniej ci moge na meila napisać jak chcesz, chociaż i tak wiem że nie przyjedziesz:P tęsknie za Tobą wiesz? chociaż tu na oddziale też są fajne panny hehe :D:P myślałem żeby kompa tam zabrać ale chyba jednak nie, zresztą tam czas szybko płynie, cały czas coś robimy albo relaksacje albo jakieś zajęcia albo sami sobie jakoś czas organizujemy, fajna ekipka tam jest i fajni ludzie, ale Ty jesteś niepowtarzalna... ;):P Ogólnie jak już wyjdę to idę do mojej siostry mieszkać, na razie będę sam pare miesięcy a potem ona już zjeżdża ze szwagrem, jak jestem na szpitalu to jest ok, ale dziś tylko na chwile do domu wpadłem i już mi się nerwica odzywa, muszę odciąć się od tego miejsca i tego człowieka raz na zawsze... tak serio to jestem tam od prawie 3 tygodni, a co tydzień mogę wyjść w weekendy na przepustki ale wolę być w szpitalu niż wracać do tego domu... pozdrawiam maleńka, trzymaj się ;) spadam do ciotki na kawę i wtedy będę wracać już do Bydg, bo do chaty tylko wpadłem pare ciuchów zabrać jeszcze i takie tam pa ;*

Gość gość
smakosz a dlaczego wzieli cie do psychiatryka ? co sie stało ?

Gość gość
Tylko debile z kafeterii łykaja takie bzdury ;)

Gość gość
trzymaj sie cumplu może rente dostaniesz chociaż 🖐️

Gość gość
ahahahahahahahahaa hahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahaahhahahahaahhaah o.O

Gość gość
nie dostane żadnej renty bo nie mam choroby psychiatrycznej typu schizofrenia tylko po prostu nawał stresu przez całe życie zaczął wreszcie wyłazić na zewnątrz i mi się łapy trzęsą itp, no Pati pamiętasz jak pisałem, że mnie zatyka, ja już wtedy chodziłem po leki ale żadne nie działały i się pare ładnych miesięcy męczyłem aż w końcu zaproponowali szpital żebym się już tak nie musiał męczyć, a tu mam luz blus, jedzonko i godzinke takich oficjalnych zajęć dziennie, a tak to robimy co chcemy ;) dobra ja spadam, może odpale internet w komórce sobie na szpitalu, ale tutaj pisać nie będę, mnie to forum też trochę wkurza, za dużo tu jadu i ogólnie zła... jakby co to masz do mnie kontakt meilowy, może się odezwiesz, chciałbym... :) spadam pa

Gość gość
smakosz i co sami cie zabrali do psychiatryka czy ty pojechales ? ona raczej cie nie odwiedzi ma innego kuutasa podobno

Gość gość
sam pojechałem eee jak ma innego to dupa :D biore sie zatem za taką jedną panne z oddziału hehe :classic_cool:🖐️

Gość gość
A dostane twojego maila to Cię odwiedzę będę w tamtych rejonach miła kobietka jestem haha pozdr

Gość gość
przecież ten niezrównoważony zboczeniec ci tyłek przeora jak do niego pojedziesz

Gość gość
hehe