Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zalozmy ze spodobala mi sie ekspedientka z warzywniaka

Polecane posty

Gość gość

jak ja poderwac? w tym sklepie zawsze duzo klientow a ja bym ja chetnie zaprosil na kawe lub kolacje lub drinka, spacer - cokolwiek, byle tylko z nia dluzej porozmawiac i zoabczyc czy pasujemy do siebie

Gość mnietowisi
zapytaj kobietę , czy pojedzie do lasu ze skrzynką marchewki aby zające dokarmiać ?

Gość podryw to łatwizna
daj jej notatke z numerem( napisz tam, podobasz mi się, zadzwoń ), albo spytaj o jej numer przy zamknięciu sklepu

Gość gość
jak byłem młody chłopak to podobała mi sie dziewczyna ze sklepu foto-optycznego piekna była a ja nie potrafiłem wydusić ze chce cos kupic a co dopiero zagadać o kawie czy jakim kolwiek spotkaniu :D

Gość gość
a jak ona ma mexza albo narzeczonego to nie zadzwoni, a ja tam bede chodzic nadal na zakupy bo to blisko domu...

Gość gość
do mnie do sklepu przychodzi jeden taki co mnie zawsze strasznie przeprasza ze on tu tak rzadko przychodzi, ale jak widzi piękną kobietę to się od razu zakochuje, a ma już żonę ;)

Dobry bajer, muszę go sprzedać jakiejś naiwnej dziuni, może rozłoży nogi... mam tylko nadzieję, że nie będzie miala tam kępy niczym borsuk :)