Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niemogecipowiedziec

Opieka nad dzieckiem dla ojca.

Polecane posty

Gość Niemogecipowiedziec

Witam, moja kobieta w klotniach ciagle mnie straszy ze zabierze mi dziecko i nawet go nie zobacze, klotnie oczywiscie sa o bzdury nie o zadne zdrady, glownie o to ze ona lubi sobie wypic 2-3 piwka wieczorem. Po piwkach zawsze jest odwazniejsza. Mieszkamy z moja mama ( chwilowo ) ja mam dobra prace i kupno wlasnego mieszkania to kwestia czasu czekam na dobry moment plus zapas w oszczednosciach. Ona nie pracuje i jej jedyna droga podczas domniemanego zabrania dziecka i wyprowadzki to mieszkanie jej mamy 25m/kw 5 os zameldowane 4 dorosłe plus dziecko w tym jedna odbywa kare pozbawienia wolnosci za znecanie psychiczne nad rodzina. Dodam ze mieszkanie zadluzone w administracji plus wilgoć. Kobieta o dziecko dba, nie bije i maluszek jest zawsze czysty i pod tym wzgledem nie mozna jej nic narzucic. Ja mam juz dosc zastraszen i chce cos z tym zrobic. Jestem w stanie zapewnic dziecku wlasny czysty i spokojny kąt oraz mimo odpowiedzialnej pracy sporo czasu. Czy mam jakies szanse w sądzie?

Gość gość
lepiej siedź cicho takie są realia w tym kraju

Gość gość
Właśnie polityka w naszym kraju jest straszna, niestety ale w 90% dziecko zostaje przy matce bez względu na to ze ojciec jest e stanie zapewnić lepszy byt dziecku.

Gość Niemogecipowiedziec
Nie mogę siedzieć cicho bo tu chodzi o szczescie mojego dziecka i moje

Gość gość
nie rozumiem czegoś. mieszkacie z twoją matką, wymeldujcie ją, załóż sprawę o rozwód, adwokata, weź na świadka matkę, niech zeznaje, że ona pije i robi z byle powodu awantury oraz straszy, że nie zobaczysz więcej dziecka. na początek pójdź do adwokata i z nim porozmawiaj, jakie masz szansę na spotkania z dzieckiem i jak przebiegać będą rozprawy. nie bój się, tylko działaj. pijana matka widziana przez dziecko, do tego awanturująca się nie wpływa dobrze na psychikę dziecka. tak więc, działaj, załatwiaj te sprawy i uwolnij się od debilki bo później, po latach jej pijaństwa będziesz musiał płacić jej alimenty za uszkodzenie zdrowia, mimo, że to ona pije, nie ty.

Gość gość
Jak powiedziała pewna pani sędzia "najgorsza matka jest lepsza dla dziecka niż najlepszy ojciec" więc... Ale parę awanturek na wszelki wypadek warto nagrać na smarta.

Gość gość
Nieprawda! Nie pieprzcie bzdur! Osobiscie znam przypadek gdzie ojciec wygral w sadzie opieke nad dziecmi bo matka pila i nie miala zamiaru isc do pracy. Wystarczy zebrac swiadkow i nagrywac jej pogrozki.

Gość gość
Ja jak miałam tego typu dylemat do zawsze pytałam się adwokata z tej kancelarii www.adwokat-lodz.eu.

Gość Michał 123
Skontaktuj się z adwokatem, uzyskasz informacje z pierwszej ręki i będziesz wiedział co robić. Mogę Ci polecić adw. Niewiadomska, pracuje w Warszawie i Olsztynie. Ma na koncie bardzo dużo wygranych spraw. Jest najlepsza Strona: http://www.adwokatniewiadomska.pl/

Gość gość
Ja też przez to przechodziłem ale poradziłem się adwokata z www.adwokat-babilas.pl i doradził mi parę złotych rad i teraz mam żoncie w kieszeni.