Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak jest z Tobą

pytanie do facetów

Polecane posty

Gość jak jest z Tobą

Dlaczego tak się dzieje,że gdy kobieta delikatnie odrzuci "podchody podrywowe" mężczyzna- stary znajomy zrywa kontakt. Czy naprawdę prowadzicie ożywiony kontakt z kobietą licząc na coś więcej tylko, a jeśli nie wychodzi nie stać Was nawet na zdawkowe odezwanie się od czasu do czasu. Znam wielu świetnych mężczyzn i naprawdę nie chciałabym zrywać kontaktu. Tu nie chodzi o przyjaźń, ale podtrzymywanie znajomości, bo życzę im jak najlepiej najlepiej .

Gość gość
To jest proste. Nie chcemy utrzymać kontaktu, bo boli nas porażka, patzenie na wybranke z którą i tak nie bedziemy. Nie zawracamy po prostu tyłka i nie marnujemy czasu. Jeśli utrzymujemy z kims kontakt to jest to koleżeństwo, przyjaźń. U nas nie działa takie cos jak podtrzymywanie kontaktu po porażce uczuciowej. A jesli jest dalej kontakt to nie licz ze mu przeszlo. Dzieje sie to bardzo rzadko. Raz na 10 000 lat :D Mi sie to wlasnie zdarzylo :P Nastepne za 10000 lat.

Gość gość
a ja zauwazylam,ze faceci zachowuja sie bardzo dziwnie...bo co oznacza jak jednego dnia pisze z nim jak z najlepszym kumplem a nastepnego on kaze dac mu spokoj? zaburzenia emocjonalne czy co? :)

Gość gość
Tego nie da się chyba zrozumieć :-)

Gość gość
hehe,wlasnie zauwazylam

Gość gość
Najprawdopodobniej ma dużo na glowie/ ktos go w****il/ chce miec spokoj po wydarzeniach z tego dnia/ jest jeszcze możliwość ze zle sie czuje i nie ma ochoty na jakiekolwiek rozmowy. Wiecej mi jako facetowi nie przychodzi do glowy. Ja sie zwykle odzywalem bo mi zalezalo a jak u innych to nie wiem.

Gość gość
Jako mężczyzna odpowiem: całą uwagę poświęcam kobiecie, którą jestem zainteresowany i którą uwodzę. Przyjaźn z kobietami mnie nie interesuje. Jasne?

Gość gość
wlasnie tutaj bylo odwrotnie...to ja zawsze pisalam jako pierwsza,wydawalo mi sie,ze on nie jest jakos specjalnie zainteresowany a jednak dalej to ciagnelam...i tak od roku.

Gość gość
moze dlatego,ze kogos mam a on nie