Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety nie zakoc***a sie w bezdomnych? Przeciez...

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego kobiety nie zakoc***a sie w bezdomnych? Przeciez...

Gość gość
Milosc podobno jest slepa...

Gość gość
Tak...i brak jej zmysłu powonienia

Gość mnietowisi
faktycznie , kobiety są głupie i beznadziejne ! przecież się wałęsa wielu bezdomnych i szukają jedzenia w dworcowych śmietnikach albo na targowiskach , znajdzie zepsute jabłko albo banana lub w śmieciach znajduje zepsute skarby , zarośnięty totalnie i śmierdzący totalnie próbuje napotkaną na targowisku kobietę kusić swoją biedą ale kobiety są bezwzględne i kobieta nie jest zainteresowana biedakiem a być może ten biedak jest inżynierem albo technikiem mechanikiem i tylko wystarczy aby kobieta się zainteresowała takim 'obiektem' . większość facetów bezdomnych , mieszkający pod mostem to dlatego, że zgodnie z prawem WSZYSTKO zostawili kobiecie i sami trafili pod most aby mieszkać w kanale ciepłowniczym !

Gość gość
mnietowisi dziś Znowu alimenciarz - elektryk odezwał sie :(.

Gość gość
A cóż to za bzdura? Bezdomni jak najbardziej tworzą związki, zakochują się itp. i rózwnież bywają między nimi mezalianse. Nie dalej jak parę miesięcy temu widziałam parę kopulujących żuli w całkiem dobrze widocznym miejscu na skwerku, więc nie mów mi, że kobiety ich nie chcą bo to nieprawda. Nawet śmierdzący menel w odróżnieniu od ciebie czasem z******.

Gość gość
a to sie zdziwicie, może jestem głupia może nawet debilna, no fakt ze sie nie zakochałam ale postanowiłam pomóc, całą ubiegłą zimę pomagałam takiemu jednemu, dawałam jedzenie, ubranie i nawet papierosy, pozwoliłam sie wyszorować, ogolić i obciąć włosy, mam starą pralnię z wanną zachowaną w części garażu, nie oczekiwałam w zamian wdzięczności, ale też nie sądziłam że się pojawią żądania i skończyło się pomaganie, większośc z nich ma już własny świat i wcale nie chcą wracać do poprzedniego

Gość gość
Bylo mu jeszcze d**y dac