Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znowu moja sytuacja z ciąża gdzie nie zostałam przepuszczona do kasy jako pierws

Polecane posty

Gość gość

jako pierwsza. Sobota, idziemy do kina ze znajomymi, wieczór więc 3 osoby w kolejce do kasy. Ja stanęłam za nimi i nikt, powtórzę nikt nie zaproponował mi aby stanęła pierwsza mimo iż ciąze mam widoczną. kasjerki też udawały że mnie nie widzą. Co się dzieje z tym kraje?!

Gość gość
Poje/balo Cię doszczętnie.

Gość gość
Bez przesady ciaza to nie choroba a na banknie byl to 9 miesiac wiec nie przesadzaj. Trzeba bylo syslac jednego znajomego by kupil 3 bilety dla wszystkich. Co za problem dalabys tylko kase za siebie.

Gość gość
Ciąża to nie choroba. Ja zawsze prosiłam o przypuszczenie gdy ledwo stałam ponad 90kg brzuch jak słoń , nogi jak hipcio heh i nie było żadnego problemu.

Gość gość
Nie każdy sie rozgląda w koło żeby zobaczyć kto za nim stoi. A poza tym no o rany no rzeczywiście straszne! A znajomi nie mogli dla ciebie biletu kupić żebyś nie musiała stać? Problem z d**y wzięty. :O

Gość gość
Stanęłam specjalnie ja bo uznaliśmy że w ciąży obsłużą ciężarną szybciej.

Gość gość
Gdybyś stanęła przed kolejka obsłużono by cie

Gość gość
No to twój problem że się władowałaś do kolejki bez potrzeby. Chciałaś przycwaniaczkować i nie wyszło więc teraz się burzysz! Dla mnie nie jest problemem przepuścić kogoś -nawet nie musi byc w ciąży a zwyczajnie osobę z 2 szt. jeśli ja mam cały koszyk, ale nie rozglądam się też we wszystkie strony bo może stoi ktoś kto potrzebuje przepuszczenia.

Gość gość
No i co jeszcze? Twoje dziecko a cała Polska ma cię przepuszczać, ustępować, zapłacić, potem znosić wrzaski i płacić zapomogi bo ty masz dziecko. Jak masz takich cwanych znajomych to tez jesteś gowno dla nich warta. 3 osoby to nie kolejka głupia dzido

Gość gość
Moze jeszcze maja cie na rekach nosic, co typiara. Taka wygodna, zobaczymy co zrobi jak bedzie sie nonstop bachorkiem zajmowac hihi ;p

Gość gość
PROWO A WY LYKACIE JAK MLODE PELIKANY

Gość gość
te tematy to prowokacje. nie wierzę ze są tak głupie baby.

Gość gość
W kinie i w knajpie i chuj wie ,cała reszta świata ma oszaleć bo baba z dziadem wyszli na miasto, skąd wiesz kto wokół ciebie stoi, kto ma chore nogi, serce, kto ma sraczke albo jest introwertykiem i boi sie ciężarówek. Coraz głupsze młode kobiety, pyskate, roszczeniowe. Poszłaś sie zabawić to nie oczekuj ze inni bawiący bedą cię szczególnie traktować. Strach sie bać jaka bedziesz z wózkiem z tym podejściem do innych. Święta krowa, nie zapomnij potem cyckiem karmić w miejscach publicznych.