Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żonaty, ktory na prawde odejdzie od żony a taki, który sciemnia

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie. Zainspirowała mnie wypowiedz na tym forum w kwestii panów, którzy się rozwodzą. Miałam znajomą, która wpakowalasie w związek w zonatym. Od początku mowil jej,ze do żony nigdy nie czuł nic wielkiego, malzenstwo "z rozsądku" z jego strony, z jej z milosci. Mówil,ze jak będzie pewny ,ze moja znajoma z nim będzie na 100%-to się rozwiedzie. Nie chciał by znajoma spotykala się z innym-by na niego poczekała. Ciagle odwleka pokazanie jej pozwu.a to prawnik cos zle napisał, a to nie odbiera od niego telefonu. Nadal nie zlozyl pozwu. Tu już nie chodzi o znajomą.Ale o tego dupka, który miesza jej w glowie. który mówi,ze to n ie jej wina ,ze ich malzenstwo się rozpada, bo i tak by się rozpadlo. Ale pozwu nadal nie pokazał. Powiedzcie mi jak rozpoznać drania, który mami i oszukuje od tego dobrego, który serio nie jest szczęśliwy i kocha inną na prawdę?

Gość gość
Czy na prawde jedyna odpowiedzą to "wezmie rozwod"? Są jeszcze dzieci, które potrzebują ojca na codzien w domu.

Gość gość
Żałosne!!!! Brak słów! Że w dzisiejszych czasach można byc jeszcze tak łatwowiernym!!!!!

Gość gość
Ten co chce się rozwiesc to to robi!!

Gość gość
gość dziś Powiedzcie mi jak rozpoznać drania, który mami i oszukuje od tego dobrego, Szukaj sladów, siniak w kształcie patelni albo odciśnięty tluczek na czole to oznacza ze są w trakcie rozwodu takie poprzeczne w kształcie schodków na tylku ze go juz wyrzuciła a jedna para majtek i cerowane skarpety znaczy ze byl juz podzial majątku

Gość i to w zasadzie wszystko
Zasada nr 1: Nie całuje się ani nie sypia z żonatym. Zasada nr 2: Nie całuje się ani nie sypia z żonatym. Zasada nr 3: Nie całuje się ani nie sypia z żonatym. Zasada nr 4: Nie całuje się ani nie sypia z żonatym. Zasada nr 5: Nie całuje się ani nie sypia z żonatym. Zasada nr 6: Nie całuje się ani nie sypia z żonatym. Zasada nr 7: Najpierw niech pokaże papierek rozwodowy.

Gość gość
Dokładnie! Ja tak 2 żonatych "załatwiłam". Jasno powiedziałam że dam mu wszystko, ale po rozwodzie i się tego trzymałam. Z 1 nie wyszło, drugi został moim mężem. Nie będziecie szanowane jeżeli same się nie szanujecie. A pan jak nieszczęśliwy- niech się rozwiedzie, krótka piłka.

Gość Samotny w małżeństwie
i to w zasadzie wszystko dziś Czyli wystarczy sie 6razy nie przespać pokazać papierek rozwodowy z pieczątką sędzia okręgowy PZW i już? Dzięki dziewczyny!

Gość gość
15:37 To warunek 0, a nie gwarancja czegokolwiek z kimkolwiek. Chcesz wejść w jakikolwiek nowy związek, to najpierw zakończ stary i nie szukaj wymówek. Jesteś samotny w małżeństwie, więc Twoja żona pewnie też. Może się po prostu źle dobraliście i marnujecie sobie życie.

Gość gość Kaśka
mój ex mężczyzna pokazał mi papierek rozwody. Z czasem jednak dzięki FB odkryłam , że poza córką coś go łączy z była żoną... Rok temu, dokładnie wtedy od kiedy spotykał się ze mną zamieszkał znów z byłą żoną. Twierdził, że to dla dobra dziecka, bo interesy, bo kasa, ale jak już zgubił obrączkę w hotelu w którym był ze mną a hotel zadzwonił do mnie, że coś zostawiliśmy w pokoju to miarka się przebrała. Dlaczego woził obrączkę w walizce ? Bo 8 letnia córka lubi jak ją nosi ! Żałosne.

Gość gość
Panowie - męzowie zdradzający potrafią tak sprytnie omotać żonę i kochankę. Rani jedną i drugą o ile kochanka da sobie spokuj z oszustem to żona z nim zostaje i z tym bywa różnie bo tak zraniona kobieta częto nie daje sobie rady ze zdradą, znam takie co kończą u psychologa, trapia i co on znów ma panne na mieście i ściemnia. Żona znów depresja. Po pierwsze zero romansu z żonatym oni 99% kłamią. Po drugie czy twój mąż już nigdy Cię nie zdradzi? To kobiety się rozwodzą jakjuż mają dość, a panom brak jaj by podiąć taką decyzję, wolą lawrować ale jak wie, że żona wybacza to będzie to robił i zwodził kochanki i opowiadał jaka to ta żona okropna a on biedny żuczek. Kochanki więcej realizmu. Żony więcej szacunku do siebie.

Gość gość
Gość Kaśka, po prostu ciesz się, że już po wszystkim i koniec. Miałaś do czynienia z zagubionym mężczyzną z licznymi problemami. Nie masz prawa oceniać jego decyzji powrotu do byłej żony, z którą ma dziecko, ale fakt oszustw i zdrad (czyli niedojrzałość) już tak, jeśli do nich doszło. Nie Ty się będziesz męczyć z niedojrzałością, lecz żona.

Gość gość
Ja pierdoke ale wy glupie jestescie. Facet zdradza dla sexu. Po co ma sie rozwodzic. Żeby jedna żonę zamienić na drugą i być w tym samym miejscu? Jeśli naprawdę jest nieszczęśliwy to się rozwiedzie ale nie ożeni drugi raz, nikt nie popełnia tego samego błędu dwa razy.

Gość gość
Sam chyba jesteś głupi. Chcesz uprawiać seks z różnymi kobietami, to nie bierz ślubu i celuj w kobiety, które szukają tego samego, co Ty.

Gość gość
Nie mogę, jak mnie denerwują tacy ludzie. Tylu ludzi już na wstępie deklaruje, że szuka tylko seksu bez zobowiązań i nie planują wchodzić w żadne związki małżeńskie, a mimo to niektórzy wciąż mają problemy z elementarną szczerością wobec siebie i innych.

Gość gość
16:07 Zgadzam sie 100%

Gość gość
Kiedy to do niektórych dotrze, że nie każdy musi być małżonkiem, nie każdy musi zakładać rodzinę, nie każdy musi się rozmnażać? To powinien być przywilej zarezerwowany dla osób dojrzałych o wysokim stopniu samokontroli, a nie dla hedonistów szukających przede wszystkim własnej przyjemności i komfortu. Dzieci takich samotnych, zdradzanych i nieszanowanych matek, mają najpierw ciężkie dzieciństwo, a potem również liczne problemy z poczuciem własnej wartości i zaufaniem. Dla dzieci lepiej, by nie patrzyły na to wszystko. Lepiej nie mieć żadnych wzorców niż takie.

Gość gość
Będę szczera. Dzieci, gdy podrosną, będą Was za to wszystko mieć żal, a pewnie też nienawidzić z całego serca. Możecie sobie już teraz odpuścić przekupywanie je zabawkami, ubrankami i pierdółkami. Nic wam to nie da. Im więcej będą rozumieć, z tym większą będą na was patrzyły pogardą. Większym szacunkiem u dzieci cieszą się rozwodnicy niż faceci, którzy codziennie ranią ich mamę oszustwami, zdradami i jakąkolwiek przemocą, i w dodatku nie chcą nawet przestać dostarczać im wszystkim cierpienia i rozczarowań.

Gość gość
literówki: do Was, ich

Gość gość
A kim są te kochanki żeby aż brać rozwód ? Lepiej wycofać się w porę niż zostać z łatwą dziwką żonatych.

Gość gość
A kto każe żonatym się rozwodzić i kto każe żonatym być łatwymi d****arzami? Nikt. Fałszywe osoby zawsze zwalają winę na innych. Nudzicie, panowie. Nic nowego, stare żałosne śpiewki forumowych zdrajców.

Gość gość
Mąż może zdradzić żonę, żona może zdradzić męża. Wy zdradzacie i Wy jesteście nieuczciwi, a nie osoby spoza małżeństwa, na które usiłujecie zwalać winę jak mali gówniarze z pomidorami w rękach. Strasznie to żałosne, jak ktoś nie umie się przyznać do winy.

Gość gość
Jest to nudne, żałosne i gówniarskie. Nudy.

Gość gość
Człowiek nieszczęśliwy w małżeństwie nie stawia takich warunków: jak mi dasz to się rozwiodę a jak nie to przez następne lata będę z tą okropną, jędzowatą żoną - aż znajdzie się taka co mi ta, to porzucę starą.

Gość gość
17:48 Wątpię, że żona traktuje takiego poważnie. Pewnie toleruje taką podróbę małżeństwa głównie ze względu na dzieci i zaciska zęby. W przeciągu kilku-kilkunastu lat odejdzie pewnie do kogoś, kto będzie ją szczerze kochał, a póki co urządza teatrzyk dla dzieci.

Gość gość
Są chętne bez takich problemów.

Gość gość
Chętne osoby można znaleźć w każdej menelni, nic prostszego dla kogoś bez zasad. Niektórym to chyba nic już naprawdę nie pomoże. Tylko żonom współczuć, że na to wszystko pozwalają. Cóż. Każdy ma to, na co się godzi. Chcą i akceptują, to mają.