Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

40 lat samotnosc i poczucie zmarnowanego zycia

Polecane posty

Gość gość
Michał sam nie masz nikogo:-)

Gość gościówa01
Nie słuchaj go kobieto on jest chory sprawdź na jego profilu on ma obsesje z tym dziewictwem a g****o ma to do gadania :)

Gość gość
Aż dziwne że jeszcze go w pokoju bez klamek nie zamkneli.

Gość Stary Kawaler Wacek 40
Czy można być zwykłym śmieciem, który nigdy nie wychodzi z domu, brak kolegów, koleżanek, dziewczyny, itp , w szkole koledzy srali mi do ryja?.

Gość gość
Trochę rad o zadbaniu o wygląd padło. Ja dodam od siebie, że nie nastawiaj się, że od razu poznasz kogoś, po prostu staraj się spędzać po prostu czas z facetami, nawet jak kogoś poznajesz to do spędzania czasu- jakiś wycieczek weekendowych po pl itd... a wtedy może....;) Wiele się może zmienić i to nagle, nic nie jest stracone jeszcze;)

Gość gość
Hehehihihuhu kolesie licza ze zaloza rodzine z dziecmi, tylko ci co maja wyprane mozgi i uwielbiaja robic sobie na zlosc. Realisci i logicznie myslacy nigdy takiego bledu nie popelnia bo od zawsze wiadomo ze zwiazki, milosc i bachorki to same problemy. Lepiej zdechnac samemu niz zmarnowac zycie w takiej meczarni czym jest malzenstwo

Gość gość
No dobra a gdzie jest autorka ?

Gość gość
Jakiego faceta poszukujesz autorko ? , napisz coś więcej .

Gość gość
A dlaczego ty jesteś psychopatą? Czy już już założyłeś temat o tym?

Wiekszosc femistek, karierowiczek i singielek z wyboru konczy tak jak Autorka. Najpierw ulegaly masonsko-genderowej propagandzie a na koncu czuja sie oszukane przez zycie.

Gość gość
nie jestem feministką, singielka z wyboru, kariery tez nie robilam i nie robie. i co Ty na to? nie ma to jak stereotypy....

Gość gość
takie stereotypy bardzo bolą:-(

Gość gość
12:37 to jestes jeszcze w gorszej sytuacji niz one i co ty na to ?!

Gość gość
Autorko, nawet nie wiesz jak bardzo Ciebie rozumiem. Zawszy bylam osoba z pasjami, zainteresowaniami, lubilam czas spedzac kreatywnie, a nie tylko przed komputerem, ale w pewnym momencie, kiedy wszystko robi sie samemu, to najbardziej interesujace hobby moze "obrzydnac". Prawda jest taka, ze po 30stce wszyscy wartosciowi faceci sa juz pozajmowani, a jak jeszcze sie jacys ostali, to szanse na spotkanie takiego osobnika sa minimalne.

Gość gość
gdybym była singielka z wyboru to nie zakładałabym tutaj wątku i nie byłoby mi źle i czułabym się sama dobrze niezależnie od tego co inni by myśleli na ten temat. wiem,ze są osoby samotne z wyboru ale ja do takich nie należę... Zadne pasje , zainteresowania,praca nie zastapia rodziny...

Gość gość
Ale pasje i praca pozwalają trochę złagodzić samotność. A gdy cieszysz się pracą i masz pasje, jesteś bardziej atrakcyjnym kąskiem dla mężczyzn, niż smutna i niezadowolona kobieta bez pasji, czekająca na wybawiciela, który założy z nią rodzinę.

Gość gość
mam pasje i co z tego? nadal jestem samotna, bo żadna pasja,zainteresowanie nie jest w stanie zastąpić rodziny.

Gość gość
A pomyśl trochę w inny sposób. Mam dopiero 40 lat i jeszcze ponad drugie tyle przede mną! Przecież wiek nie jest tak naprawdę żadną granicą. Polecam ci odwiedzić stronę http://bb-mdi.pl/ i poczytać trochę motywacyjnych artykułów. Ewentualnie zapisz się na kurs droga do sukcesu tak jak ja to zrobiłam. Mi wiele pomogło :) Pozdrawiam ciepło

Gość gość
nie wchodze w zadne podejrzane linki. mam 40 lat i najlepsze lata za sobą. co z tego ze byc moze koeljne 40 przede mną jak czlowiek coraz starszy i z czasem jakosc zycia bedzie gorsza a samotnosc jeszcze wieksza

Gość gość
nie gadajcie takie smuty nawróćcie się, módlcie się o drugą połówkę walczcie o siebie, o duszę bo cała wieczność przed nami :)

Gość gość
modle się i co? jestem sama...

Gość nerika1111
DO AUTORKI: Samotność dobija - wiem. Najpierw musisz znaleźć radość życia w sobie. jeśli tego nie będziesz miała, to na zewnątrz nie bedzie tego światełka. 40lat to nie jst jeszcze koniec życia - zaczynasz super okres! Spójrz na siebie przychylnym okiem. Daj sobie czas i szansę na poznawanie nowych ludzi. Jeśli będziesz miała jeden cel: "Złapać faceta", to się ciebie wystraszy każdy jeden. Umiaru i dystansu a zobaczysz że niespodziewanie znajdziesz właściwego faceta. Po prostu głowa do góry! Będzie dobrze - zobaczysz! ps. ten link co jedna z osób dodała to link do strony coacha nowego w polsce :) sprawdziłam :) DO MICHAŁA - ogarnij się prowokatorze.