Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmieszą mnie puste kobiety które po 30tce szukają ideału.

Polecane posty

Gość gość
to ja 15:39 :) Oczywiscie ten ''ideal'' jest po prostu fajnym facetem bo idealow nie ma... Jest spokojny, rozsadny wywarzony wiec czego oczekuje od zycia. Dogadujemy sie i rozumiemy i co najwazniejsze mamy podobna wize przyszlosci. Warto byl czekac :)

Gość gość
No właśnie...lepiej poczekać na takiego co niekoniecznie jest ideałem,ale osobą z którą można przez życie podążać w spokoju i pełnej harmonii^^

Gość gość
15:56 Lepiej nie być z nikim niż z niewłaściwą osobą. Poczytaj sobie wątki mężatek, których mężowie zdradzają, oszukują, mają nałogi, stosują przemoc, nie zajmują się dziećmi ani domem, poniżają. To w większości niedojrzali partnerzy niedojrzałych kobiet, które szybko i wcześnie wyszły za mąż pod wpływem początkowych motylków. Ideał to ciężka praca, krew, pot i łzy. Znacznie rzadziej jest to zestaw cech wrodzonych.

na tyle mam dobrze :)) ze mam jeszcze prawo wyboru:)) moge sie rozgladac w "cztery strony swiata ":)niestety niektorzy ten wybor stracili:)) " po prostu nie maja juz wyboru:)musza zyc tak jak sobie wymarzyli!?":))

poczekam mam jeszcze czas;),sa wazniejsze sprawy jak poszukiwania mena;)przyjdzie i na to czas:)

Gość gość
16:05 ale czy z czasem nie jest trudniej trafić na tych normalnych. Czy jest jakaś gwarancja ze jak znajdę faceta po 30 to nie będzie bił, pił i wogole. Jak ktoś ma nie bić to będzie dzentelmenem bez względu na wiek w jakim się ożenił. Co więcej wydaje mi się ze z czasem "na rynku " zostają już Ci gorsi. 16:07 Masz jeszcze czas. Mi się też tak wydawało ze jak już się zdecyduje to w ciagu roku znajdę swój ideał. I jakoś nie wyszło. Co więcej, kiedyś dziwilam się koleżanka ze wychodzą za "nie idealy" i dzisiaj patrzę na nich inaczej. Może są nie idealni ale moim koleżanka też dużo brakuje do ideałów. Są razem i doświadczają tego czego ja mogę nigdy nie doświadczyć.

Gość gość
16:17 W Polsce ludzie szybko się pobierają, ale wystarczy pojechać za granicę i problem sam się rozwiązuje. W wielu krajach śluby zawierane przed 30 r.ż. są rzadkością zarówno w przypadku kobiet, jak i mężczyzn. Jesteście trzydziechami i narzekacie na brak kandydatów w Polsce? Rozważcie przeprowadzkę.

mezczyzni wola kobiety ladne ,niz madre poniewaz latwiej im przychodzi patrzenie jak myslenie:) niektore kobiety sa po to zeby je wielbic ,inne zeby je " Bzykac" Problem mezczyzn polega na tym ze ciagle myla pierwsze z drugimi:)Jonathan Carroll

Gość gość
Ciężko znaleźć fajnego faceta, będąc po 30-stce, nie oszukujmy się.

uwazam ze kobieta powinna posiadac swoje zasady ,ktorych powinna sie trzymac:)ja posiadam swoje i ich nie zmienie:)))mam swoj punkt widzenia .....mezczyzna + kobieta :)

moj tata czasami mowi .... tak w zartach (chyba) ze kobieta bez mezczyzny wiednieje,a mezczyzna bez kobiety glupieje:):)

Gość gość
ludzie do 30tki powinni sie wyszalec a nie bawic sie w dorosłośc, rozumiem tych, którzy pragną rodziny i dzieci w młodym wieku, ale takiej presji społeczeństwa bo oni już po ktoś tez musi, albo bo 24l to już za stara jesteś to nienawidze! Chcecie sie mnożyc to sie mnóżcie, i bawcie w dorosłośc ale od innych WARA !!

Gość gość
właśnie po 30tce wychodzi kto jest kim :D najlepiej po 30tce się wiżzac

Gość gość
mnie smiesza 20 parolatki,ktore nie ciesza sie powodzeniem mezczyzn a tlumacza to,ze maja czas:-D ,ze kariera zawodowa wazniejsza.A prawda jest taka,ze ze zlosci gryziecie pazury widzac kooejne zaproszenie slubne waszych rowiesniczek.Wiecej pokory a napewno znajdziecie mezczyzne.

Gość gość
do 19.19 taaaaaa napewno :D w wieku 20lat żenia się same wpadki albo brzydule, taaak napewno wam zazdrościmy tego,że nie macie wyboru i bierzecie co podleci, bo dla was każdy następny rok jest niekorzystny i udajecie wielkie szczęśliwe dorosłe taaaaaa :D

Gość gość
Uj cie to obchodzi kogo szukamy pryszczaty bezrobotny frustracie z mikroskopijnym przyrodzeniem :D

Gość gość
moja dziewczyna, czy tam ****awica tez mysli i mowi, ze znalazla ideal i dobrze wie, ze sie z nia nie ozenie bo nie jestem idiota, ma dwoje dzieci z jakims debile a ja nie jestem glupi abym na to towarzystwo z********al, zyje nadzieja ze kiedys wezmiemy slub, ale to bedzie gdzies za okolo 10 lat jak sie lepsza nie trafi, a tak to za te 10 lat jej dzieci juz beda prawie dorosle, a z kolei z mlodszymi albe bezdzietnymi nei chce bo one szukaja idioty ktoremu wcisna dzieci do zrobienia i pozniej do wychowania,

Gość gość
20:00 jestes beznadziejny

Gość gość
wymagały modela to niech mają za swoje :) ktoś wam kazał biegać za modelami?