Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamdośćtejdyskusji

pilne!!!uwagana michał121212 i sprawy o dziewictwie

Polecane posty

Gość mamdośćtejdyskusji

pilne!!!uwagana michał121212 i sprawy o dziewictwie

Gość mamdosctejdyskusji
Jestem mężczyzną i czasami bywam na kafeterii.Jest tu pewien użytkownik Michał1212 który ma kilka kont i poparcie u 2 prawiczków takich jak on.Ma jeszcze konto MałyKsiąże i inne.Notorycznie obraża kobiety które nie są dziewicami i pisze o prawie szariatu i o tym że kobieta powinna trzymać dziewictwo itd.Sam sobie komentuję posty jako gość i przyznaje rację.Uważajcie na tego gościa bo jest mocno rąbniety.A co do tego to kobieta moim zdaniem nie powinna być dziewicą bo dziewice to są dopiero france i debilki w moim przypadku tak uważam ale każdy ma inny gust.A co do tamtego pana nie czytajcie jego wpisów bo on sam sobie to komentuje.Dojrzały facet nie chce dziewicy nawet jak jest prawiczkiem rzadko takie sytuację są.Więc nie przejmujcie się tym gównem michałem itd pozdrawiam serdecznie panie i panów :)

Gość gość
może....? ale nie dziewice przed ślubem to szmaty!

Gość gość
projekty usera michał121212 to: mały książe model 43 w bicepsie

Gość Gośka1990
przed mężem miałam kilku partnerów a on z 10 partnerek a dziś mamy rodzinę i małego synka i cieszymy się że wyszaleliśmy się :) w miare moralnie a michal121212 to chory człowiek z jego postów to wynika :(

Gość Gośka1990
kilka razy się skrobałam a teraz urodziłam chciane dziecko i już planujemy z mężem jeszcze czwórkę

Gość mamdosctejdyskusji
uwaga gość 13 55 To Michał zapewne tylko pisze innym drukiem żeby nie było :D

Gość gość
mamdosctejdyskusji - Tu jest tyle projektów że czasami wątpię aby na tym forum znajdowały się jakieś kobiety. :P

Gość Gośka1990
To 2 to nie ja pisałam!!!Znowu się ktoś podszywa ja stąd idę to mój ostatni post i żadnej skrobanki nie było ktoś naprawdę ma z tym problem z tym dziewictwem :D

Gość mamdosctejdyskusji
Michał nie podszywaj się pod Gosie bo to normalna kobieta a nie to co ty a dalsze posty pod Gosia1990 to nie są jej ludzie a Michał zostaniesz stępiony wszędzie za to co piszesz pozdrawiam

Gość Mamdosctejdyskusji
Hisol :)

Gość Świstak trojański
Nic tak nie uraduje trolla, jak widok w****ionych forumowiczów zakładających o nim topik w akcie bezsilnej złości. ;)

Gość gość
ten prawik ma zryty leb i niby po co toczy te wywody o dziewicach jak nie ma szans na jaka kolwiek dziewczyne , powinni tego swira leczyc w psychiatryku , zwlaszcza ze sam siebie popiera jako maly ksiaze

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
podpisuje sie pod tym topikiem ten gosc rowniez do mnie pisal zebym zachowala dziewictwo itd... chory czlowiek ze szok tylko noz sie w kieszeni otwiera na takich jak michal mam nadzieje ze sie nie podszyje pod moje pseudo jak do tej gochy dlatego kolejne posty rowniez nie beda moje.I brawo dla autora topiku :D!!!

Gość gość
Mamdosctejdyskusji - Cześć :)xChciałbym dostać się do bazy danych tego forum i zobaczyć jak to jest naprawdę :) Oczywiście potem udostępnił bym ją wszystkim :D

Gość mamdosctejdyskusji
Hisol Chyba byłoby ciężko :D Wogule ten Michał chyba już emeryture ma nierób jeden z polski go na zbity ryj powinno się wywalić takiego darmozjada :D

Uwaga!!Założyłem konto wcześniej pisałem jako mamdosctejdyskusji ale teraz z jednej nazwy tej z ść piszę z innej się ktoś może podszywać to moje jedyne wypowiedzi od teraz z tego konta :)

Gość panfucy
mamdośćtejdyskusji muszę ci kiedyś polać za ten temat:D i Zgodze się z tym że dojrzały mężczyzna nie patrzy na to czy kobieta jest dziewicą czy nie każda baba nawet najgorsza musi mieć trochę szacunku.A tak krótko mówiąc kim jest Michał?:P

Gość gość
bazienka dziś - Heh :)xmamdosctejdyskusji - Dla mnie to jest jakiś dzieciak z mlekiem pod nosem :P ale bardzo lubię go denerwować :D

Gość Michał121212
Haha wiekszych glupot nie czytalem. :D "dziewice to debilki"? Lecz sie glabie... :)

panfucy Michał to taki obsesyjny psychol który tępi kobiety które utraciły dziewictwo itd :) ma kilka kont i podszywa się pod gości w swoich postach i sam sobie przyznaje racje.Taki chuj z*********m go ale to groźna karalna i szkoda by mi było ręki marnować(:

Gość panfucy
o widać uderz w stół nożyce sie odezwą:D Michał tak są:)Znałem kilkanaście lat temu moją rówieśniczkę która miała 20 lat i była cnotką i obnosiła się tym bo była ładną kobietą ale podsumowanie jest takie że każda dziewica robi lud******onia i wyje!!!! bym je pod tory:P te niektóre:)

Gość panfucy
no k***wki to mało powiedziane:P mówiąc krótko o dziewicach ekhem...