Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co znaczy sen że dawałem numer telefonu kobiecie?

Polecane posty

Gość gość

Byłem postrzelony w środek pleców po lewej stronie, lekarze wyjęli kule ale poza tym nie chcieli mi pomóc, potem spotkałem ją, znamy się z reala ale nie mamy już ze sobą kontaktu; prosiłem ją o pomoc i nie pamiętam czemu chciałem przełożyć swoją karte do jej telefonu, zgodziła się a potem zacząłem w nim grzebać i okazało się że nie ma mojego numeru, zapytalem czy chce i potem jej podyktowałem. Na jawie miała mój numer. Będę wdzięczny za pomoc

Gość gość
to oznacza, ze prawdopodobnie chcialbys sie z nia skontaktowac, ale sie boisz, wachasz.

Gość gość
ale czego nie rozumiesz? Bo dla mnie tylko ten fragment jak zostałeś postrzelony "w srodek pleców po lewej stronie" jest niezrozumiały. Lekarze wyjeli ci kule i wypisali do domu bo to panstwowa sluzba zdrowia, jeszcze w narkozie wypisują i następny proszę. Poprosiłeś ją o pomoc bo chciałeś zadzwonic po taksówkę a w twoim fartownym tel utkwiła kula (pech tylko że przeszła przez plecy). Grzebałeś bo szukałeś gołych fotek kazdy tak robi, przypomniałeś jej swoj nr tel bo widocznie znalazłeś To prosty realny sen

Gość gość
Tylko ona może Ci pomoc,nie wiem w czym ale tak ten sen rozumiem.