Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Anal u faceta ?? Czy to bezpieczne

Polecane posty

Gość gość

Czy wasi partnerzy tak lubią gdy pięści im się kakawę oczko. I czy to dla nich zdrowe (facet to nie kobieta). Raz wsadzałam diodo mojemu to była inicjatywa (chociaż on kiedyś pytał się mnie co czuję gdy to robimy) było ok nasmarowałam go potem włożyłem paluszek potem 2 tak jak on ze mną powiedział że nawet ok tylko trochę boli.Potem usiadł i zaczoł na nim podskakiwa a ja robiłam mu w tym czasie loda potem położył się na plecach i rozłożył nogi a ja na nim tak jakby na misjonarza tylko to ja *****ałam jego tym diodo. Potem powiedział żebym weszła mu na k****a bo mu stwardnoł jak nigdy wieć weszłam na odrobnego jeźca jednocześnie cały czas ruszając diodo na koniec spuścił cie na moj piersi ja otoczyłam dldo w s*****e położyłam się obok niego i na zmianę zaczęliśmy ja z niego zlizywać potem powiedziała że skoro ci się tak spodobało to może kiedyś znajdziemy przyprowadzę kolegę i zrobimy to w trójkę (mam kolegę biseksa on go nie zna ) ona powiedział bardzo chętnie bo ciekawi go jak to jest robić loda ale wydaje się mu że na widok nabiego faceta by mu opadł. Uśmiechnelam się i powiedziałam że spróbujemy, potem robiliśmy to jeszcze kilka razy zmianę ja jego in mnie.Kiedy obudził się rono powiedział że nigdy więcej strasznie boli go tyłek i już nigdy nie chce tego powtarzać. Nie rozumiem tego nie raz to robiliśmy i nigdy nie odczuwałem większych bóli czy faceci mają jakiś inny tyłek ????

Gość gość
Twój chłop to pedał.