Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FatimaM

zdrada malzenska

Polecane posty

Pytanie skierowane do panów (szczegolnie tych po slubie). Wyobrazcie sobie sytuacje , w ktorej macie strasznie duzo pieniedzy, prowadzicie biznes, macie zone z ktora jestescie juz kilkanascie lat i 3 dzieci. Macie udane zycie malzenskie, ale zona po pewnym czasie zajmuje sie jedynie korzystaniem z pieniedzy, wydaje je na podroze, itp.. jestescie nia znudzeni i zmeczeni. Decydujecie sie na kochanke, jestescie z nia pare miesiecy, po pewnym czasie decydujecie aby wprowadzila sie do tego samego domu gdzie mieszka wasza zona. Jednoczesnie nie chcecie dac zonie rozwodu i sie rozstawac. Czy jezeli jestem ta zona i po tym wszystkim mam dosc i znalazlam sobie kochanka to maz ma prawo miec o to jakies pretensje i może być zly?

Gość gość
Lol

Gość gość
"po pewnym czasie decydujecie aby wprowadzila sie do tego samego domu gdzie mieszka wasza zona" i k****a sypiacie w 3ke?

to maz się decyduje na takie cos wbrew woli zony .. sypia z kochanka nie w 3

Gość gość
Jak chcesz jak poukladac sobie stosunki z mezem, co zrobic w takiej sytuacji napisz do mojej wrozki Sofii, jest świetna.Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl