Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lizałem jej rzyć a teraz ona kopła mnie w doopę i innemu lód robi

Polecane posty

Gość gość

to niesprawiedliwe:(

Gość gość
zycie to nie bajka

Gość gość
Ja się zaangażowałem na maksa a ona mnie olała jak spotkała bogatszego:( A to co żem się poniżał z lizaniem rzyci to kto mi zapłaci za te zniewagi co???

Gość gość
obawiam sie ze nikt, gdyby wyplacali odszkodowania za wszystkie zyciowe przegranstwa wszyscy bylibysmy w pisssdu bogaci

Gość gość
a no widzisz. Mam jednak pewien arcydelikatny plan. Ponieważ praktycznie nie ma szans na to by ona zrewanżowała mi się za lizanie rzyci tym samym w moją stronę, postanowiłem, że jak ją spotkam to wysmaruję jej giembe psią kupą z trawnika. Będzie tak jakby 1:1.

twoje zycie to nie bajka, niektorzy maja zycie jak w bajce idioto. A co do tej ktorej lizales rzyc, zaj3b suke

Gość gość
plan dosc nikczemny aczkolwiek nader satysfakcjonujacy :) dobrym pomyslem byloby tez podanie jej ręki wysmarowanej psimi fekaliami, to dopiero by byla niespodzianka! chyba ze zależy ci akurat na ryju, w takim wypadku mozesz szybko wykorzystac moment zazenowania i w celu wysmarowania jej twarzy wykorzystac resztki goofna ktore pozostaly ci na ręce

Gość gość
Dzięki za te mądre i przemyślane rady. Bardzo możliwe, że tak właśnie zrobię:) Trzeba walczyć o sprawiedliwość.

Gość gość
dokladnie, moze wkoncu ten swiat stanie sie lepszym miejscem : )

Gość ina®
:D

gość dziś gość dziś gość dziś niee jednak to do ciebie, ani "nas" niepodobne:D tak to jest, jak sie przeczyta tylko pierwszego posta.:classic_cool::O:D