Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariusz_wek

Jaki agregat do domu?

Polecane posty

Gość Olek225

Ja akurat kupowałem agregat bo był mi potrzebny do prac polowych. Za poleceniem kolegi wziąłem kruzera i jestem z niego zadowolony. 

Gość KubaPP

Też mam u siebie kruzera i jestem zadowolony. Na nasze domowe potrzeby wystarcza w 100 %!

Gość GośćAnonim

A do czego konkretnie się przydaje, i czy warto teraz kupic po sezonie wakacyjnym? Ma to jakieś zanczenie w ogóle?

Gość MariuszKLNN

Nie wiem czy ma znaczenie kiedy kupić, raczej trzeba okreslić po co? I zdecydowanie wiedzieć jak mocny to ma  być sprzęt t i jaa się ma kase na to przeznaczyć

Gość Kapitan88

Dokładnie, warto się zastanowić czy jest sens mieć tego typu sprzęt. Ja mam dom i wiem że bez prądu jest ciężko... dlatego agregat mamy i to właśnie Kruzer wspominany wyżej, zdecydowanie wystarcza.

Gość Annkana

My mamy i kuchenkę na prąd, ogrzewanie i zresztą mąż musi mieć stały dostęp do sprawnego komputera i netu to jego praca więc u nas agragat jest koniecznym i potrzebnym sprzętem

Gość SYylFukksa

Zgadzam się. U nas podobnie, do tego pompa ciepła - a teraz bez grzania jest zdecydowanie za zimno, więc prąd musi byc cały czas.

Gość ToomaszzWwa

Kruzer - u nas na takie typowo domowe potrzeby jest wystarczający, kupiony uważam w bardzo dobrej cenie i w sklepie producenta.

Gość Andrzejj82

Też właśnie mam Kruzera, odkąd przeprowadziliśmy się do swojego domu to się przydaje tego typu sprzęt często, a w razie awarii prądu nie ma problemu.

Gość Andrzejj82

Jeśli mam to być taki awaryjny sprzęt, w razie awarii prądu to myślę że Kruzer to jeden z najlepszych wyborów

Gość Inga
Dnia 20.11.2019 o 07:28, Gość Andrzejj82 napisał:

Jeśli mam to być taki awaryjny sprzęt, w razie awarii prądu to myślę że Kruzer to jeden z najlepszych wyborów

My tez mamy kruzera i nigdy nas nie zawiódł .