Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciężarna kotka

Polecane posty

Gość gość

Witam moja kotka jest w ciąży 55 lub 58 dzień dziś zobaczyłam na podłodze plamę z krwi z czymś brązowym z pochwy jej wypływa gesty sluz w kolorze żółtym jest gęsta cały czas sobie wylizuje ta maz nie śmierdzi je normalnie tylko szuka bardziel bliskości ze mną niż kiedy indziej malutkie skaczą jej w brzuchu dziś jest święto i każdy weterynarz ma zamknięte co to może być bo bardzo się boje ze mi kotka umrze.. Proszę o odpowiedź jak najszybciej

Gość gość
Prawdopodobnie w ciągu najbliższych godzin zacznie się poród. Jeśli jednak nic nie zmieni się do jutra, to biegnij z rana do weterynarza, co by się upewnić, czy wszystko jest ok. Czy ilość śluzu nasila się?

Gość gość
zajrzyj na miau.pl to forum dla kociarzy siedza tam tez weci x wyglada na zaczynajacy sie porod

Gość gość
Teraz ma krople krwi z pochwy i ten dziwny sluz

Gość gość
To brzmi bardzo poważnie, nie możesz zwlekać, tylko szybko musisz znaleźć czynny gabinet. Ja ze swoją kocicą zawsze chodzę do http://medi-vet.com.pl/ , nieraz naprawdę jej pomogli.

Gość gość
Urodziła 1 kotek niestety zdechł drugi żyje i ma się dobrze moja mała tez ma się dobrze dzięki wszystkim za porady;))