Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miał przedemną ponad 100 kobiet...

Polecane posty

Gość gość

Pare godzin temu zapytałam mojego chłopaka (ma 35 lat) ile partnerek miał przede mną. Po ustaleniu że chodzi mi o te przelotne usłyszałam ciszę.. myślałam że liczy i wyskoczy zaraz z liczbą 15-20 (co już mnie przerażało) ale... Wyskoczył mi z odpowiedzią: 1....0....0...+ a nawet więcej, ze 200+ Zatkało mnie, myślałam że żartuje, ale nie... W młodości robił sobie zakłady z kumplem kto "przeleci" więcej lasek jednego wieczoru, potrsfił z 10... Dodatkowo - czas,miejsce,wiek- by sie zgadzały i wychodziło by że na 90% dymał ze dwie moje ciocie. Kocham go jak cholera, i nie wyobrażam sobie życia bez niego (planujemy ślub) ale strasznie mnie to odrzuca że w*****ał tyle panienek przede mną. Błagam pomóżcie - Jak powinnam zareagować?

Gość gość
Pomocy.. ;(

Gość gość
k***a mam to samo (tylko źe facet 32 lata) i też nie wiem co myśleć ...:(

Gość gość
ja na pewno nie byłabym wierna takiemu,nie ma możliwości ,jestem mściwa ,i g****o mnie obchodzi że to przeszłość,taka informacja by mnie sponiewierała,jak obraza że kocham takie bydle

Gość gość
zresztą miłość od razu by się zmniejszyła,mam większe oczekiwania niż pospolity ******iec ,ale miałby miejsce w moim grafiku do całkowitego mojego wyleczenia

Gość gość
Mój mąż miał 3partnerki wręcz niemożliwe. To ja miałam dużo więcej partnerów. Co było to było. wiedziały gały co brały :-)

Gość gość
a mój prawiczek,żadna pissda go nie tknęła,i bardzo mi się to podoba,jest tylko mój

Gość gość
Prosze o pomoc

Gość gość
Hahaha, ale wystrzelil. Nawet gdybym ja mial taka statystyke, nie powiedzialbym tego kobiecie. Bo po co? Wiadomo, ze kazdy kogos mial zwlaszcza w tym wieku. Po co mowic? Po co sie w ogole pytaC?

Gość gość
od razu widać że się nie szanuje facet ani seks dla niego nic nie znaczy -tylko jako zabWA GO TRAKYUJE!!!!!!!!!!!!!!A SPYTAŁAŚ CZY SIĘ ZABEZPIECZAŁ I ILE MA DZIECI NIEŚLUBNYCH??????????? fu rzygnę zaraz

Gość gość
Powinien być wzorem dla wielu :D

Gość gość
O matkooo...przed Tobą.Gorzej gdyby teraz doszło z 50.

Gość gość
o fuujjj,brzydziłabym się takiego faceta,pewnie już ma jakiegoś hiva albo żółtaczkę i z 10 dzieci...ciebie też będzie pewnie zdradzał skoro seks traktuje tak łatwo

Gość gość
No to ja bym raczej leciała zrobić sobię test na nosicielstwo wirusa HIV..... ryzyko jest.... z jednejs trony faceci lubia tak pierdaczyć arealnie jest inaczej...

Gość gość
Następny będzie Charlie_Sheen !!!

Gość Miał przedemną 100 kobiet
Jest zdrowy, pokazywał mi badania także z tym spoko. Dzieci ma czwórkę, ja jestem bezdzietna narazie. Wychowywać będziemy i tak tylko dwójkę ponieważ ich mama nie żyje. Pozostała dwójka będzie tylko od czasu do czasu. Odrzuca mnie jednak ilość tych parterek... powinnam spróbować zapomnieć i wyjść za niego za mąż? Czy zostawić go? Z jeden strony to przeszłość i tylko głupie zakłady z kumplami, teraz jest teraz, zmienił sie i mówi mi to każdy z jego znajomych czy rodziny, wiem że zaczoł szanować kobiety i od co najmniej 12 lat zachowuje sie normalnie i dochowuje wierności. Nie zdradza, tylko co leśli zacznie bo przestane mu wystarczać. Teraz mówi że jest świetnie, cudownie i najlepiej od początku jego życia, kochamy sie co wieczór i to nawet po kilka razy, często w ciągu dnia. Ale ci jak zajdę w ciążę i nie będę miała takiego libido jak teraz??? Zostawić czy nie? Pomocy.

Gość gość
Na co ci niedojrzały emocjonalnie facet? Z kompleksami i zjepaną psychą? :D:D:D Daj sobie z nim spokój :O

Gość gość
Chce zobaczyc czy jesteś zazdrosna? Daj na luz kobieto, wart tego jest? Przemyśl to

Gość muszkaś
Jeśli się zmienił to daj mu szansę. Zresztą porozmawiaj z nim o swoich wątpliwościach po prostu.

Gość muszkaś
Jeśli się zmienił to daj mu szansę. Zresztą porozmawiaj z nim o swoich wątpliwościach po prostu.

Gość gość
Odpad spoleczny , wytłukł się na wszystkich a ty na koniec przygarnełas szubrawca. Zrtyta psyche u kolesia

Gość gość
Jakie badania Ci pokazal? Myslisz ze 100 kobiet pod rząd było okazami zdrowia? Jeśli mowi prawde, to już Cie poczestowal jakims swinstwem. No chyba ze cala ta setka była dziewicami, wtedy ryzyko znacznie spada :D