Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polkniety przez dzien codzienny

Polecane posty

Gość gość

On 24 lata. Moze nie najprzystojniejszy,ale wiedzacy jak traktowac kobiete I wiedzacy,ze poszukuje pani ktora podejmie sie wyzwania,aby wypelnic pustke w sercu mym. matt1991.91@gmail.com

Gość gość
A juz myslalam ze to kiciak@op.pl aka bingol ;p

Gość gość
Trochę za młody jesteś, ja ma 27 lat.

Gość gość
Czyli kobietki nie lubią młodszych? :(

Gość gość
Nie wiem jak inne kobietki ale ja wole starszych (+5 lat od mojego wieku, nie wiecej). Mlodsi nie mysla powaznie o zwiazku, imprezuja (przynajmniej tubylcy). Oczywiście są wyjątki ale ja osobiście nie mam czasu żeby to sprawdzać :)

Gość gość
A już robiłem sobie nadzieje że zrobisz dla mnie bingola wyjątek. Jestem prawiczkiem i chciałbym w końcu wsadzić go w jakąś pipkę ale żadna się nie zgodziła jeszcze. :(

Gość gość
I też umieram z ciekawości jak to jest całować się z kobietką. Proszę, pomóż mi. Wynajmę Ci pokój na Ealingu u mnie w domu, za darmo. Jest troche zagrzybiony i stary śmierdzący nasieniem dywan na podłodze ale za darmo więc nie można wybrzydzać. I też mogę załatwić Ci prace u mnie w firmie. Jestem timliderem w firmie szambiarskiej, jeżdże z kupą znajomych na szambiarce. Szukamy właśnie kogoś do pomocy w myciu muszli klozetowych w miejskich wypróżnialniach. Praca łatwa i przyjemna według mnie. I dobrze płatna.

Gość gość
Nieudany podszyw pewnie tego cwela z notingam, przykro mi:D

Gość gość
To nie ten cwel z nottingham.Nie kazdy ma czas by odpisywac typom ze zrytymi glowami.Jeden od cwelow rzuca,a gdzie twoja nazwa uzytkownika? moze to wlasnie ty? A z ta szambiarka idz sie leczyc typie.Naprawde kultury troche bo kiedys ktos ci przepcha,ale zebu z geby do d**y.Pzdr

Gość gość
Bardzo przepraszam, ja tylko opisałem moją pracę z której jestem bardzo dumny.. A ty mnie straszysz pobiciem.. Zaraz mamie i tacie wszystko powiem..