Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wymiana walut

Polecane posty

Gość gość

Hej! Czy korzystacie z kantorów internetowych?

Gość michaska887
Cześć! Jeśli szukasz kantoru z ciekawą i przede wszystkim korzystną ofertą, to mogę Ci polecić: https://ekantor.pl/ - kantor jest solidny i godny zaufania. Ponad to założenie konta jest darmowe, a skorzystanie z kalkulatora korzyści daje możliwość, aby znaleźć dla siebie korzystną opcję i zaoszczędzić :)

Gość gosia krupa
Witajcie ostatnio też właśnie szukałam jakiegoś fajnego serwisu do wymiany walut i natknęłam się na te komentarze http://bystrefinanse.pl/walutomat-pl co o nich myślicie???

Gość Wakus
No pewnie! W takich kantorach można sporo zaoszczędzić, mają konkurencyjne oferty a sama transakcja błyskawiczna. Jeżeli szukasz sprawdzonego kantoru to polecam stronę https://internetowykantor.pl masz z czym porównać do tej pory.

Gość hako
jasne, że korzystam z kantorów online, a szczególnie z jednego :) najczęściej wymieniam za pośrednictwem https://fritzexchange.pl/ - mają dobre kursy, poza tym wszystko działa bez zarzutu, obsługa jest przejrzysta, prosta, w końcu to lider na polskim rynku :)

Gość gość
Online mają najlepsze kursy, każdy to wie. Nie każdy jest jednak taki super, bo są i takie, które lubią płatać figle. Dobrze sprawdzać opinie na stronach w stylu jakikantor.pl - zawsze aktualne, to wielki plus

Gość gość
ja korzystam z http://www.centkantor.pl/ - ogólnie bardzo fajnie, bo można zamówić kurs nawet jakiś czas do przodu, a jak po tym czasie wychodzi korzystniej, to dają ten korzystniejszy.

Gość Banbanaks
Pewnie, że korzystam. Trochę nie rozumiem ludzi, którzy ograniczają się do wymiany walut w kantorach stacjonarnych, bo przecież są tam niższe kursy walut, a są kantory internetowe takie jak np. Rkantor, które mają swoje oddziały w dużych miastach w Polsce i można w nich odebrać gotówkę. Jeśli z jakiś względów wolicie odbierać gotówkę osobiście, to zerknijcie tutaj https://www.rkantor.com/oddzialy-kantoru/opolskie/opole/ , macie tu wypisane oddziały z Rkantor w Opolu

Gość Qmin
Owszem, korzystam. Znacznie chętniej niż niegdyś ze stacjonarnych. Zawsze brakowało mi na to czasu, a gdy już musiałem co miesiąc kupować walutę poważnie zacząłem szukać solidnego i niedrogiego e-kantoru, teraz kupuję EUR przez Amronet i wymiana waluty nie koliduje z pracą czy innymi obowiązkami, a co więcej jest tańsza.

Ja osobiście korzystam z usług http://www.kantory-plus.pl/ ponieważ oferuje on najlepszy na rynku kurs Korony Norweskiej, którą zazwyczaj wymieniam ze względu na moją pracę właśnie w Norwegii. Najlepsze jest to, że nie muszę nawet z domu wychodzić, bo całość odbywa się online i wystarczy tylko kilka kliknięć.

Gość klima66
Już od kilku lat korzystam z bezgotówkowej formy przewalutowania:) W tym czasie zakładałam konta w różnych kantorach, a na stałe zostawiłam tylko to na Amronet.pl. Najlepiej się sprawdza.

Gość agniecha26
Przyznam, że jestem świeżakiem w tej materii, gdyż od niedawna mam konto w e-kantorze Pluskantor.pl. Wcześniej najzwyczajniej nie musiałam kupować waluty, a teraz to się zmieniło, gdy brat z zagranicy co 2-3 tygodnie podsyła. Taka wymiana kasy jest naprawdę prosta.

Gość gość
Na platformie Gieldawalut.com łatwo jest przewalutować kasę i przelewy docierają w pierwszej możliwej sesji.

Gość gość
To prawda, nowoczesna i fajna platforma. W dodatku Gieldawalut.com daje rabat na cały miesiąc.

Gość w3sawk
Zwolennikom platform polecam też Amronet:) Bardzo uczciwa firma, przychylna każdemu klientowi.

Gość f4cass
Amronet zaufany od paru lat, rzetelna marka, polecam i na pewno korzystam jeszcze nie jeden raz. Pozdr.

Gość amelkaprezesowa
Przy większej gotowce liczy się każdy grosz. Dlatego najlepiej zawsze sobie sprawdzić aktualny kurs. Teraz można już nawet bez wychodzenia z domu o tutaj https://www.tms.pl/rynek/kursy-walut/kurs-eurpln . Zawsze jesteś na bieżąco i łatwiej zdecydować co zrobić z pieniążkami.

Gość gość
Jak na razie korzystam z jednego takiego kantoru- pluskantor.pl. Okazał sie dobrym miejsce do wymiany waluty, więc nie zawracam sobie głowy testowaniem innych.

Gość gość
Ja też, od kilku lat jestem wierna jednemu e-kantorowi. Przewalutowania w Amronet od kiedy pamiętam były realizowane bardzo sprawnie, w dobre cenie, teraz funkcjonalność kantoru jest jeszcze lepsza, a koszty nie wzrosły ani trochę.

Ja nigdy nie wymieniałam walut online, nie mam zbytnio zaufania do takich kantorów

Gość gervassia
Ja z żadnym e-kantorem nie miałam przykrych doświadczeń, a wręcz przeciwnie, więc myślę że warto się przekonać do takiej formy kupowania waluty. Jest zresztą sporo tańsza, tak poza samą wygodą transakcji. Na Gieldawalut.com płacę teraz mniej za przewalutowanie niż e poprzednich e-kantorach nawet, bo poniżej 0,2%.

Gość antoninan
Jak najbardziej korzystam z kantorów online, a dokładniej to z Amronet. Tam wymiana wychodzi najtaniej, bo mają bardzo dobre kursy i program Cash Back - który pozwala dodatkowo zaoszczędzić). Poza tym to kantor od lat będący na rynku i jest po prostu godny zaufania.

Gość gość
Taka wymiana jest łatwa a jak bardzo rozleniwia jak można wszystko zrobić z domu bezpiecznie i szybko :D Najważniejsze żeby zwrócić uwagę na kursy wybierz www.kantorekspert.pl i wymieniaj :)

Gość Frydek89
Czasami korzystam z kantorów stacjonarnych, jak potrzebuje po prostu gotówki. Zdecydowanie częściej jednak wymieniam walutę przez internet w Cinkciarzu. To o wiele bardziej opłacalne. Kursy są bardziej atrakcyjne niż w stacjonarnych. Przy większych kwotach są spore oszczędności.

Gość gość
Choć sporadycznie (bo nie często muszę kupować walutę), korzystam z internetowego kantoru, ze stacjonarnych w ogóle. Na Gieldawalut.com kupuję tak 2-3 razy w roku EUR . Nie da się nie spostrzec że wychodzi taniej niżeli w jakikolwiek inny sposób, a komfort przewalutowania na najlepszym poziomie.

Gość mOlga

U mnie w firmie wymiana w gotówce nie ma sensu, bo wszelki płatności idą przelewami. M.in. dlatego wymieniam walutę przez pluskantor.pl . Jednak nie tylko przez wzgląd na samą formę przewalutowania- kursy walut też mnie satysfakcjonują, mniemam, że cena jaką mi Pluskantor od ręki daje byłaby niemożliwa nawet do wynegocjowania w stacjonarnym.