Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaskaxdd

Nie wiem czy nie jestem w ciąży

Polecane posty

Gość Kaskaxdd

Mam 17lat lat i urodziłam dziecko które karmie piersia już 3mies. Okres już mam, teraz powinnam mieć jakoś 14 listopada. Kochałam się wczoraj z chłopakiem, powiedziałam mu ze chce żeby skończył na brzuchu i on okej i mu mówię że kolejnego dzidziusia nie chce. A on co.. Spuścił mi się do środka. Odrazu poszłam się podmyc. Cały czas byłam w pozycji pionowej żeby tylko nic nie doszło tam. Parę godz później weszłam do wanny żeby to z siebie wypłukać. Boję się że w ciąży mogę być,znowu:(

Gość gość
Brawo Ty !!!!!!!!!!! Nie dość że masz 17 lat i 3 miesięczne dziecko to jeszcze Jesteście tak bardzo nieodpowiedzialni !!!!!! Ten Twój chłopak to skończony Idiota !!!!! Chyba brakuje wam dodatkowych wrażeń i wydatków ! Nieskończone szkoły w przyszłości i dwa Mongoły !!!! Ty biegnij do ginekologa po tabletke PO72h !!!! I powiedz temu swojemu Idiocie niech nauczy się używać prezerwatyw ! A to jak by spóścił się Tobie na brzuch też Cię nie chroni od ciąży !!!!!!!

Gość gość
idz do apteki po tabletke po , ona jest dostempna bez recepty , twoj chlopak to debil

Gość gość
Chcesz soę ry/pać bez umiaru?

Gość gość
Tak możesz zajść w ciążę znów! Dlaczego sie nie zabezpieczasz? Twoje podmywanie i płukanie nic nie dało. :O Wygląda na to że trafił w dni płodne.

Gość gość
Hehehehe bawią mnie takie dziewczynki. I wcale im nie współczuje. Jedynie dzieci szkoda

Chcesz porozmawiać? Telefon Zaufania (58) 6 915 915 czat na netporadnia.pl e-mail kontakt@netporadnia.pl Godziny kontaktu: od 18.00 do 23.00 Oferujemy bezpieczną przestrzeń rozmowy. Jesteśmy po to by Ci towarzyszyć i Cię wspierać.

Gość gość
Oczywiście moglo dojść do zapłodnienia, tak własnie znajomi wpadli, bo mysleli, że podczas karmienia piersią nie ma dni płodnych.

Gość gość
Starajcie się współżyć tylko w dni niepłodne, wyznaczysz je sobie przy pomocy np testera na ślinę. Nie zapominajcie też o zabezpieczeniu, skoro nie chcesz zajść w ciążę.

Gość gość
Wiem, teraz cały czas się zabezpieczamy. fazy cyklu też sobie wyznaczam. Kupiłam sobie w tym celu specjalny tester - Afrodytę na ślinę.