Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa mnie upokorzyła

Polecane posty

Gość gość

nie moge sie pozbierać i nie wierze w to co mi zrobiła w skrócie od początku: mój mąż przede mna miał swoja miłość z która był 6 lat byli narzeczeństwem ale z jej winy sie to rozeszło nie chciał powiedziec co zrobila wiem ze to nie byla zdrada i nic wiecej bo ponoc tak go zranila ze nie chcial nic mowic i mowil ze zamyka ten etap zycia i ja w to nie wnikalam bo widzialam jak go boli ze go oszukala ale nie wiedzialam czemu ale niewazne po 2latach wzieli slub to wspanialy czlowiek po roku zaszlam w ciaze i o to od 4 miesiecy jestesmy rodzicami wspanialej coreczki ktorej imie wybrała teściowa a no wlasnie teraz mam ochote za to strzelic sobie w glowe ze jej pozwolilam!!! wiec ma na imie Patrycja maz mowił że jego to nie neteruje i jakoś tak bardzo nie upieral od poczatku ze mu sie podoba bleble mi w sumie tez bez szału ale skoro je zalezalo i prosze wczoraj sobie spacerujemy na cmentarzu nagle on zamienil sie w splup soli,podchodzi do nas panienka wita sie z nim zaglada do wozka i mi przestawia Patrycja nie wiedzialam o co chodzi tlumaczyl ze to znajoma z czasow lo,ona nic nie wspominala o ich relacji rozmowa byla b.powierzchowna a dzis tesciowa do mnie z tekstem oo slyszalam ze spotkaliscie Patrycje a ja z eno tak a co a ona noo widzisz jaki ten swiat maly,myslal ze jej nigdy juz nie spotka a tu o ,dobrze jej tak a ja ze co? a ona no ze zobaczyla co stracila ja zdebialam a ona NO PRZECIEZ TO TA JEGO BYLA O KTOREJ ZABRNIAL MOWIC! ja pierdzile tak zabranial ze az moja corka nosi jej imie co za wstyd,ale mu dam niech worci tylko z pracyif mam ochote isc do urzedu i zmienic imie jej

Gość gość
O boze! Wykonaj telefon do tesciowej ze nie ma do was wstepu. Swija droga pierwsze slysze zeby tesciowa imie wybierala.

Gość gość
Bardzo chcialam aby tesciowa miala we mnie bliska osobe i nie wiedzialam jakei imie ma miec corka, jej sie zapytalam ona wypalila tak szybko i w sumie to uznalam ze niech bedzie tak jak chce tesciowa

Gość gość
ale o co masz pretensje do teściowej? raczej chłopa powinnaś do pionu postawić. widać wcale o byłej nie zapomniał, może to ja kocha a nie Ciebie?

Gość gość
Dlatego między innymi nie wyjdę za mąż!Nie chcę teściowej....

Gość gość
Ale mezowi bylo wszystko jedno jak corka sie nazywa

Gość gość
wszystko jedno ze akurat nosi i nie jego wielkiej miłości??? taaaa a świstak siedzi i zawija... gdyby mu ex była obojętna to by o niej mówił, nie chciał mówić bo mu na niej zależało. W takim razie skoro imię córki brzmi jak byłej to moze on sobie wyobrażał ze to jest dziecko jego i Patrycji, a Ty jesteś tylko nagroda pocieszenia.

Gość gość
I co ładna ta jego była dziewczyna ładniejsza od ciebie? Ciekawe co takiego zrobiła że go zostawiła, Ciekawe jak go zraniła tego się już chyba nigdy nie dowiesz, ale uważam że Tobie jako żonie powinien powiedzieć o co im poszło

Gość gość
Znaki interpunkcyjne znasz? Stosujesz? Jeden wieli bełkot :O

Gość Matcho
No niezle ja na twoim miejscu dał bym jak oczywiście nie ma drugie imię a tego pierwszego zakazał bym używać wiele jest takich ludzi co nie uzywa swojego pierwszego sam mam kilku znajomych i czasami widzialem ze na dowodzie maja inne niz do nich cale życie mówiliśmy a tesciowej i mężowi to bym ładna afere o to zrobił tylko żeby byli razem nie osobno zeby sie nie wspierali ze to przypadek a tak po zatym to jak mogłaś nie znać imienia byłej tylko nie pisz że cie to nie interesowało

Gość gość
Haha !!!temat jest oczywiście prowokacją ,nie wierzę że przez tyle lat twój mąż nigdy nie wspomniał jak jego była dziewczyna miała na imię!!! nie wierzę w to, że ty nie zapytałaś jak ona miała na imię !!!bzdura!! temat jest wymyślony :D

Gość gość
to prowo tej idiotki z cmenttarzami w tle, siedzie jołop ,nudzi się i wali denne prowo