Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość rusinka

Upierdliwy 4 latek ... ratujcie

Polecane posty

Gość gość rusinka

Mój syn jak tylko wróci z przedszkola a jest tam 5 godz to zaczyna się jeczenie że to nie ,to nie umiem tego nie chce ... jak sie położę na 10 min to zaraz mnie wola a ma co chwile inna sprawę. Nie moge sie skupić na niczym. Poświęcam mu czas ale mam dosyć w kółko to samo. Czy to skok rozwojowy ? Jest momentami nie do wytrzymania. Marzę czasem żeby gdzies się zamknąć i miec spokój. Rośnie mi taka p*****la czy to minie ?

Gość gość
Moj podobnie, z tym ze chce aby sie z nim bawic, 5 minut sam sie nie pobawi i nic nie zrobi, wszystko ze mna. Meczace to..

Gość gość
ja wiem ,ze za to co napisze to matki kwoki mnie zadzioba ,ale dam ci rade z zycia wzięte.......NIE UCZ dziecka bycia na kazde skinienie i pierdniecie. UCZ ,ze mama tez człowiek który MUSI mieć czas na swoje sprawy i również TYLKO DLA SIEBIE. Dziecko nie może być stale w centrum uwagi , 4 latek powinien być uczony zajmować się przez jakos czas sobą. Moja rada jest z praktyki, ponieważ moja cholera w pewnym momencie już mi tak na glowie wisiała ,ze doslzo dotego iż tak mi się ulalo , ze na sam widok mojej pijawki dostawałam agresji. Odbijalo się to fatalnie i na dziecku i namnie bo bylam niebywale sfrustowana jak ciagle dziecko cos odemnie chialo nieustannie . Dlategp polecam ci obstwanie za tym co napisałam powyżej. To wam dobrze zrobi

Gość gość
ja wiem ,ze za to co napisze to matki kwoki mnie zadzioba ,ale dam ci rade z zycia wzięte.......NIE UCZ dziecka bycia na kazde skinienie i pierdniecie. UCZ ,ze mama tez człowiek który MUSI mieć czas na swoje sprawy i również TYLKO DLA SIEBIE. Dziecko nie może być stale w centrum uwagi , 4 latek powinien być uczony zajmować się przez jakos czas sobą. Moja rada jest z praktyki, ponieważ moja cholera w pewnym momencie już mi tak na glowie wisiała ,ze doslzo dotego iż tak mi się ulalo , ze na sam widok mojej pijawki dostawałam agresji. Odbijalo się to fatalnie i na dziecku i namnie bo bylam niebywale sfrustowana jak ciagle dziecko cos odemnie chialo nieustannie . Dlategp polecam ci obstwanie za tym co napisałam powyżej. To wam dobrze zrobi

Gość gość
jak sie położę na 10 min to zaraz mnie wola X Fajnie masz ze mozesz sie polozyc w ciagu dnia majac czterolatka ;) A tak na powanie to powiedz mu ze jestes zajeta i jak skonczysz to przyjdziesz. Krotko, zwiezle i na temat.

Gość gość rusinka
No już robię tak od kilku dni bo mam to co ty. Dziecko nie może być jak król i że ja na każde jeczenie rzucam wszystko i lecę... Dochodzi do tego że już nawet skupić się nie mogę na tym co robię...

Gość gość
Konto usuniętedziś . Debil jesteś. Walnij się tą klamrą od paska w swój łeb, a potem jeszcze raz , i jeszcze raz. Zabolało? To wal się dalej , aż zrozumiesz.

Gość gość rusinka
Nie bicie nie rozwiązuje problemu to jedynie zasrraszenie i zdeptanie godności drugiego człowieka. Nad dzieckiem się pracuje a nie bije.... Sama się palnij w leb a nie dziecko! Ja prosże o jakieś rady mądre kobiety.....