Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks

Polecane posty

Gość gość

Sypiam z chłopakiem, którego za bardzo podniecam i szybko dochodzi. Czy to moja wina?

Gość gość
Możesz jaśniej?

Gość Kindżelika
Na pewno bardzo mu przykro z tego powodu. Czy twoja wina? Po prostu bardzo mu sie podobasz, to niczyja wina.

czasem ma się nadzieję, że ktoś pisze prowokację. Bo jak można wychodzić z założenia, że jest się za atrakcyjnym, zbyt lubianym, zbyt pracowitym - kiedy to inni mają z tym problem, a nie Ty.

Gość gość
Można to jakoś zmienić, żeby było inaczej? Żeby wytrzymywal dłużej?

Gość gośćre re kum kumre re
zmieni sie to z czasem mi juz sie nie chce seksu z moja. kiedys rak nie moglem oderwac od niej i ona sie opierala i mowila ze jestem nie dorosly . a teraz nic nie czuje. a ona nagle fochy ze nie chce. hehe trzeba bylo szanowac co sie mialo. sam juz siebie nie poznaje moze ktos pomoze. moze jakas rada?

Można. Np. niech sobie zwali przed. Jeżeli to nie pomoże, to czynność powtórzyć 2x. Albo najlepiej - niech pójdzie do seksuologa.

Gość gośćjolka
ja też tak miałam z jednym i nie wiem czemu bo ja ani ladna nie jestem zni zbyt atrakcyjna a on zawsze szybko dochodził i sie denerwował , wstydził i sam przyznał że tylko ze mną tak ma ..

Gość gość
to na pewno prowo chyba że pisze to nastolatka to może to być prawda

Gość gość
Też siebie za taką nie uważam, więc nie wiem co jest nie tak

Gość gośćjola
Autorko jest możliwość zebysmy porozmawiały gdzieś w bardziej intymnych warunkach .? Widze ze mamy podobny problem ... a tu nie chce sie rozpisywac za duzo

Gość gość
Tak jest taka możliwość

Gość gośćjola
to jak byś mogła to daj jakiś inny namiar na siebie ...

Gość gość
Wy chociaż sypiacie z chlopakiem, a ja chyba zostanę dziewicą do końca życia! Spotykałam się z wieloma, ale żaden nie ma tego czegoś. Nie chcę się puścić z byle kim. Ale mam problemy...

Gość gość
zadufana w sobie panienka ktora nie wie czemu facet szybko dochodzi albo to prowokacja albo jestes samolubna suka ktora czerpie pryjemnosc z udawania byciem cnotka haha idiotki kawal

Gość gość
pamientaj ze to grzech a grzech to cierpienie i np moze ciebie pozucic znalesc ina kobiete to tylko przykła cierpienia moga z tego powodu cierpiec wasze dzieci choroba genetyczna bo grzech nalezy do demonów i trzeba im płacic własnym cierpieniem i dla tego jest tyle cierpienia na swieci i tylko kto jest blisko boga nie grzeszy ten nie cierpi