Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Usuwanie laserowe pieprzyków

Polecane posty

Gość gość

Usuwałam w maju laserowo 2 pieprzyki na dekolcie. Niestety popełniłam błąd usuwając je przed wakacjami. Podczas słonecznego lata mimo plastrów i kremów z filtrem dostało sie tam słońce. A kazano mi chronić miejsca po zabiegu przed słońcem. Zamiast blizny blednąć pękły mi w nich naczynka i sa czerwone. Jest to uciążliwe. Nie moge założyć bluzki z dekoltem ponieważ mam 2 czerwone plany które wyglądają nie estetycznie. Nie wiem czy to jest wina słońca czy moze mam wrażliwa skore na takie laserowe zabiegi. Podjąć kolejnego zabiegu ? Mozna laserem usunąć pęknięte naczynka. Nie wiem czy z tym czekac czy robić to odrazu. Myśle ze z takim czymś mało kto sie spotkał.

Gość gość
Ja ci proponuję zeżreć goowno szmato!!! Zdychaj na czerniaka suko!

Gość gość
Pamiętaj złośliwy niemądry gościu z 22:54, że każde życzenia i ich spełnienia wracają do nadawcy. Wysyłasz dobro, wraca do ciebie dobro. Wysyłasz zło wraca do ciebie zło. Aż mi cie żal za twoje nieszczęścia na własne życzenie😭 Autorce radzę poradzić się dermatologa. Ja też usuwałam pieprzyki z twarzy w czerwcu bo chciałam na urlopie czuć się komfortowo. Nie miałam takich powikłań jak Ty, jedynie teraz widzę, że obok usuniętego urodził się maleńki pieprzyk, taka mocno brązowa kropeczka.

Gość gość
gościu 23:04 mam nadzieję że wkrótce zdechniesz i będę mógł sie wykasztanić na twój grób. Zyczę ci śmierci w męczarniach!!!

Gość gość
Idź się leczyć biedaku umysłowy:D niech Ci Bóg wybaczy bo raczej nie wiesz co czynisz i mówisz:) pozdrawiam

Gość gość
to w wariatkowie teraz mają internet?:D:D

Gość gość
Koniecznie do dermatologa. Masz pewnie kruche naczyńka co oznacza niedobory witamin a zwłaszcza C.