Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie jakis znak zodiaku spod ktorego są czesto wredni ludzie?

Polecane posty

Gość gość
ahahahahaha CENZOgrzyb trzymajcie mnoe

Gość gość
Bliźnięta - plotkarze i k*****arze jakich mało. Niezależnie od płci, zawsze są tacy sami.

Gość gość
Cd.na dodatek uroił sobie nie wiem jakim prawem?,prawo do wpieprzania sie i kontrolowania mojego fb.i mojego życia Kazde jedno udostepnienie czy moje zdjecie albo jakakolwiek aktywnisc na fb.przedyskotywuje telefonicznie lub osobiscie z moimi rodzicami , dzielą mnie z nimi kikometry i mimo ze mam swoją rodzine dom i dzieci..co on na do mojego fb/?albo do mnie .?F**k.

Gość gość
Cd.na dodatek uroił sobie nie wiem jakim prawem?,prawo do wpieprzania sie i kontrolowania mojego fb.i mojego życia Kazde jedno udostepnienie czy moje zdjecie albo jakakolwiek aktywnosc na fb.dyskutuje telefonicznie lub osobiscie z moimi rodzicami , dzielą mnie z nimi kikometry i mimo ze mam swoją rodzine dom i dzieci..co on na do mojego fb/?albo do mnie .?F**k.

Gość gość
23 .49 chyba mowisz o sobie .Nigdy nie zdradziłam meza!a jestem z nim 20 l.i jest moim pierwszym!Plotkarze bo co bo nie zniszę oszczerstw i mowie o tym głosno?To moje życie i moje dzieci .!Nikt nie bedzie rozealał mojego życia.

Gość gość
23:58 W żadnym wypadku, ja się szanuję i jestem honorową osobą oraz damą. Bliźnięta, weźcie wreszcie zaakceptujcie prawdę - jesteście zwyczajnie złymi ludźmi, fałszywcami i intrygantami. Prawda kole w oczko, nie?

Gość gość
00.03 A ja nie??co ty pieprzysz??!!

Gość gość
Znane skorpiony: Fiodor Dostojewski, Pablo Picasso, Maria Curie-Skłodowska, Indira Gandhi, Bill Gates Znane bliźniaki: Jarosław Kaczyński

Gość gość
Jaka prawda??chyba twoja wymyslona prawda intrygancie!na którą mojego przyzwolenia nigdy nie bedzie bo nie pozwole sie tak niszczyć.!Mam swiją godnosc i swój honor jak mało kto!!

Gość Nieprzepadamzaciążamimnogimi
nie kloccie sie nie krzyczcie tak v nocy bo sąsiedzi wezwa p0licje ,na pogodzenje was powiem Vam tak: prawda jest jak d00pa, kAzdy ma svoja

Gość gość
00 .03to ty jesteś złym człowiekiem rozpowiadając ze własny mąż mnie niby zgwałcił slbi że syn moj jest dzieckiem z gwałtu czy bekartem myslisz ze do niego to nie dotarło??Jesteś złym podłym i chorym człowiekiem!Ja to dziecko ma sie czuć?przekresliłeś mu jego marzenia posądzając mnie o sex z jego trenerem.Jakim chamem i szują trzeba być zeby takie rzeczy pisać i rozpowiadać.Zły człowiek to mało powiedziane!!!

Gość gość
00 .03to ty jesteś złym człowiekiem rozpowiadając ze własny mąż mnie niby zgwałcił slbi że syn moj jest dzieckiem z gwałtu czy bekartem myslisz ze do niego to nie dotarło??Jesteś złym podłym i chorym człowiekiem!Ja to dziecko ma sie czuć?przekresliłeś mu jego marzenia posądzając mnie o sex z jego trenerem.Jakim chamem i szują trzeba być zeby takie rzeczy pisać i rozpowiadać.Zły człowiek to mało powiedziane!!!

Gość gość
Mało tego za moimi plecami i plecami syna obwiniłeś trenera za wypadek mijego syna wykorzystując do tego moich rodzicow.Nienawidze cie!

Gość gość
Policje?a co oni zrobią ?takie same szuje jak ten tutaj!

Gość gość
00:28 Hej : ) ! Co synek trenuje? Pewnie siatkowka, zawsze mial do tego dryg. Pozdrowienia dla rodzinki, smacznej kawusi i zdrowka :) !

Gość gość
On nie ma prawa interesować sie ani mną ani moimi dziećmi!Powinien siedzieć za to.!W pracy u syna już jednego na niego napuscił.Pobity był syn już 3 razy ostatnio na l4 tydzień bo go żebra i mostek bolał.Wyzywanie od suchoklatesow grozenie ze mu rece ten jego koleszko połamie i wygadywanie synowi że ma matke szmate.Nie podaruję krzywdy syna!ani swojej.!

Gość gość
Przez gnoja już nie trenuje bo wszyscy myslą ze to oskarżenie od nas wyszło nikt syna tam nie chce widzieć .To niesprawiedliwe!Chłopak jest zastraszony i w igole jak miałby wricić po czymś takim??po takim skandalu/jeszcze sie gnij smiał ze na całą moją rodzine klątwe rzuci no i rzucił.Przez niego ten wypadek u jedenascue innych w przeciągu 6m.Dwie prace wstecz usłyszałam od koleżanki z lini dlaczego oskarżam trenera??zapytałam jej dlaczego wmawua mi kłamstwo to wybiegła z płaczem z hali.Koszmar..bo ja go nie oskarżam o nic!

Gość gość
Waga paskudny znak bez względu na płeć.

Gość Andzia411
Ja będę bronić skorpionów i już . To bardzo mili ludzie. Za to panny są strasznie niezdecydowane.

Gość gość
Tak samo sexu z nim nie uprawiałam bo nie jestem taka!Gdzie kiedy i jaik mielibysmy to robić /?Ja nie mam prawajazdy..zawsze bylismy tam z mezem i z corką 2 lata prawie codziennie i przez te dwa lata cały czas przez Pan Pani!Jak mogłabym coś takiego dziecku zrobić ?a po drugie jestem mężatką i wiem co mozna a co nie!W ogole co ma do interesowania się nami?

Gość gość
Bliźniaki to zaraza i wrzód na d***e ludzkości.

Gość gość
moja sąsiadka wariatka jest spod znaku blizniat, dzien i noc drze jape nawet jak czlowiek nie brzmi jak ma swoj szalenczy atak, rzuca talerzami i niekiedy strzela do gołebi z procy, tylko tej jej corki szkoda ze sie z taka psycholka musi uzerac ...,,

Gość gość
Mój chłopak to skorpion i jest najfajniejszym człowiekiem jakiego poznałam. Nie rozumiem awersji autorki do tego znaku. Za to jestem w stanie zrozumieć nieprzychylność do bliźniaków, gdyż trochę ich poznałam i każdy uwielbiał obrabiać ludziom tyłki :)

Gość gość
0.01jak ma na imie?czym strzela do tych gołębi i po co?Ty musisz strasznie blisko niej mieszkaç.!że tak niby wszystko słyszysz Bozeno!i nie miw ze ci dziecka żal bo w to akurat nigdy nie uwierze.Juz wiadomo kto donosy pisze i bzdury wymysla .Co zal doope sciska ze corki nue masz?to sibie zrób a nie na cudzą sie rzucaj.Twoja fantazja nie zna granic.

Gość gość
0.01jak ma na imie?czym strzela do tych gołębi i po co?Ty musisz strasznie blisko niej mieszkaç.!że tak niby wszystko słyszysz Bozeno!i nie mów ze ci dziecka żal bo w to akurat nigdy nie uwierze.Juz wiadomo kto donosy pisze i bzdury wymysla .Co zal doope sciska ze corki nue masz?to sibie zrób a nie na cudzą sie rzucaj.Twoja fantazja nie zna granic.Nigdy zadnemu zwierzeciu nie zrobiłam krzywdy!a moj tato jest ornitoligiem!podła intrygsntko.Jape to ty drzesz u wszyscy są orzy tobie znerwicowani,najgorsze wyzwiska i krxyki od rana do nocy.Mam cytować?

Gość gość
zal mi dzuecka bo jestem bArdzo empatyczna i vrazliwa osoba, golebi tez mi zal jak je widze przez okno jak spadaja strącone przez te wariatke sasiadke z ostatniego piętra ,nie znasz noe oceniaj

Gość gość
1.15nie przeinaczaj teraz ze niby w bloku mieszkasz bo juz i tak za to odpowiesz"ty empatyczna?nie rozsmieszaj mnie!człowiek namawiający do abocjii pipierający aborcje nie ma w sobie empati"!Jesteś zakłamana szuja i intrygantka!

Gość gość
lew uzależniony od opinii innych ,musi królować ,dla mnie to forma zniewolenia,skorpion często był moim wrogiem ale potrafi podac rekę na koniec wojny,ryby będą fałszywe jak nie rozpoznają w tobie bratniej duszy,uważam że bliżniak najgorszy,oceni po pozorach,obrobi d**e jak się odwrócisz :-)

Gość gość
Blizniak nigdy nie ocenia po pozorach bo jest bardzi uwaznym i obserwatorem,ma nosa do ludzi jak mało ktoNikt was tsk szybko i trafnie nie rozgryzie jak bluzniak .Tyłka nie obrabia bo nikim sie nie interesuje ale swego honoru broni walecznie.

Gość gość
Jestem bykiem a wg opisów czysty Lew ze mnie ; )