Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki jest mój status społeczny? Proszę o określenie

Polecane posty

Gość gość

23 lata, studentka medycyny. Mam własne mieszkanie w jednym największych miast w Polsce, 45m2. Mieszkam sama, wcześniej rodzice wynajmowali mi mierzenie 2 pokojowe. Jedzenie zamawiam zwykle z restauracji, czasami kupuje gotowe i podgrzewam.

Gość prawictwo pospolite 152
status studenta

Gość gość
a czy rodzice cie utrzymują?

Gość Euzelioszka
Singielka

Gość gość
Utrzymanka rodziców -mieszkanie kupili ,opłacili studia,zapewne jesteś z małej miejscowości,nie gotujesz sama bo rodzice dają ci kasę więc zamawiasz-nie znasz wartośc****eniądza...

Gość gość
Kto ci płaci za studia, mieszkanie, jedzenie i ogólnie za wszystko? Bo jeśli rodzice to znaczy, że mają kasę i są pomocnymi ludźmi ale jaki jest ich status społeczny to nie wiem (jaki zawód, czy są uczciwi itd.). Co do twojego statusu to ciężko określić, studia ambitne ale jak ci na nich idzie nie napisałaś.

Gość gość
gown/no z ciebie będzie bo sama jeszcze niczego nie dokonalas a już stara jesteś

Gość gość
Nie pracuje. Nie opłaca się gotować dla jednej osoby. Studiuje stacjonarnie więc za studia nie płacą. Nie mam nikogo, jestem singlką studentką.

Gość gość
Za wszystko płacą rodzice, mama jest nauczycielką a tato w administracji rządowej pracuje. Na studiach jest ok, średnią ponad 4 teraz miałam.

Gość gość
Jedzenie zamawiam zwykle z restauracji, czasami kupuje gotowe i podgrzewam. VvvvvV Co te stwierdzenie ma znaczyć ? :D Nie potrafisz gotować więc zamawiasz -proste..co to ma do statusu społecznego/?

Gość gość
Jestem wieczną studentką i kocham seks!

Gość gość
Znaczy to że zwykle zamawiam w restauracjach ale czasami kupuje jakieś pyzy, pierogi w sklepie i podgrzewam. Gotować umiem ale po pierwsze mi się nie chce, po drugie szkoda mi czasu a po trzecie gotować dla jednej osoby bezsensu. Ugotuje rosół i będę go jeść przez tydzień? Bezsensu.

Gość gość
Ja mam 2pokojowe mieszkanie wyremontowane po babci...która mi je zapisała bo opiekowałam się nią przez pare lat. Studiów nie mam. Ale mam dobrą pracę państwową zarabiam 3.500zł Mam męża Dziecko Drugie mieszkanie 3pokojowe 50/50 na kredyt z wkładem własnym w którym mieszkamy Mój status mężatka,matka,pracownica służb mundurowych :D :D Mam 28l czyli 5lat starsza

Gość gość
No i? To nie temat o Tobie kobieto bez studiów.

Gość gość
Twój status to -bezrobotna singielka na utrzymaniu rodziców

Gość gość
No i ..więcej osiągnęłam niż ty singielko :D i mam dla kogo gotować hahaha

Gość gość
Status: niepracująca, studentka, posiadająca rodziców z klasy... może niższej, może średniej, nie wirm

Gość gość
Wrzeszczące dzieci i mąż, któremu służysz to dla mnie żadne osiągnięcie a nawet porażka. Widzę że całe zazdrosne polskie cebulactwo się zleciło. Bardzo mi miło że nie możecie znieść dobrobytu innych.

Gość gość
W sumie to przyszłam się pochwalić a nie pytać Was o opinie. Wiem że jestem wyżej od nas i bardzo mi z tym dobrze.

Gość gość
Wrzeszczące dzieci i mąż, któremu służysz to dla mnie żadne osiągnięcie a nawet porażka. :) to mąż służy mi koleżanko...a dziecko mam grzeczne pozatym więcej mam od ciebie i. ...osiągnęłam to samodzielnie :) A ty próbujesz się dowartościować w swoim pustym życiu tym że studiujesz i rodzice kupili ci mieszkanie hahaha

Gość gość
Ty zamawiasz jedzenie w restauracji i siedzisz sama w domu a ja w tym czasie jestem na urlopie w górach na które pojechałam z mężem bez dziecka i odpisuje ci siedząc na hotelowym wc hahaha

Gość gość
PASOŻYT NOWOBOGACKI SŁOIK

Gość wypnij doopsko
status autorki: studentka pasożyt prostytutka

Gość gość
Matka Polka cebulactwa próbuje pokazać jaką piękną ma rodzinę, jak mąż jej służy, aha, uważaj bo ktoś Ci uwierzy. I na przyszłość, jak rzeczywiście pojedziesz gdzieś na te swoje wakacje najtańszym kosztem, za pieniądze zaoszczędzone na śmierdzących pieluchach to nie siadaj na deskę bo swoje kochanie zarazisz jakimś syfem. Bo nie spodziewam się że w niższej klasie toalety są zadbane i dezynfekowane. Dla Twojej wiadomości, w wakacj***awiłam się ze znajomymi na Kubie a w ferie jadę na narty do Włoch. I te Twoje marne 3.5 tys to już w niedalekiej przyszłości dwa moje dyżury więc...wracaj do śmierdzących pieluch.

Gość gość
Zazdrosne cebulaki :D ale mam beke z was :D

Gość gość
3,5tyś będziesz miała jak sobie narysujesz :D odrazu widać ,że to twoje marzenia o studiach i własnym mieszkaniu(widać to po słownictwie ) Ja mam realne życie i nikomu nie muszę tego udowadniać ...co do wakacji na kubie itp. Należą do jednych najtańszych. My z wynajmowanego mieszkania po mojej śp.babci mamy 24tyś rocznie i te pieniądze idą na z******te wakacje bez dziecka a dziecko jedzie na kolonie zapewne się kiedyś spotkacie w jakimś ośrodku wypoczynkowym dla młodzieży...a teraz żegnam koleżankę o wybujanej wyobraźni i sio! Do książek lekcje odrabiać! :D

Gość gość
w żadnych służbach mundurowych nie zarabia się 3500 bez studiów. Takie zarobki w mundurówce są zarezerwowane dla oficerów lub podoficerów starszych z minimum 10 letnim stażem. Więc skończ bajać idiotko

Gość gość
Tak :) pracuje w policji...od 19rż :) szkoła policji też się liczy mam 29 lat i 10lat przepracowanych a ty ile przepracowałaś? Dostaje jeszcze 13 i mundurówkę łącznie 5tyś

Gość gość
Nie będę ci zdradzać na jakim stopniu bo się posikasz :)

Gość gość
Autorko temat ci ewidentnie nie wyszedł.Słaby w chuj ! Ty też jesteś słaba w chuuuj! I weź już. Sp***ierdalaj