Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wszyscy tutaj widzą coś złego w seksie bez zobowiązan?

Polecane posty

Gość gość
jedno i drugie opiera sie na podobnych zasadach, tylko prostytutka ma lepiej, bo przynajmniej ma z tego kase

Gość gość
Każdy ma prawo robić to co chce, gdy nie krzywdzi innych. Jeżeli kobieta i mężczyzna mają ochotę na seks ze sobą, to co w tym złego.

Gość gość
Dalej nie rozumiecie mam wrażenie ze rozmawia się tu z banda ograniczonych umysłowo tepakow. HIV a skąd masz pewność że Twój partner nie ma? Skąd ludzie maja ta pewność na litość. Dzifka to ta co da takim tepakom jak wy każdemu z kolei. Mówimy tu o układzie który często jest bogatszy we wspólnotę niż nie jedno małżeństwo. O sypianiu z kimś spędzaniu z nim czasu będąc z kimś w relacjach nie tylko łóżkowych. Czasem ludzie wolą uniknąć rozczarowania i taki układ jest zdrowy pomaga człowiekowi. Nie wiele chyba w życiu przeszliscie i guzik o nim wiecie skoro umiecie tylko ocenić. Pewnie sami nigdy nie użyliście sobie i frustrację wyladywujecie na forum. Nie sztuka jest ocenić kogoś sztuka jest ocenić samego siebie i być co do siebie w porządku. Ja nie czuje się źle sama ze sobą i wasze oceny mam głęboko w poważaniu. A darmowa dzifke he? Was pewnie te za kasę ruszyć nie chcą... Wielka płytowosc w waszych wypowiedziach.

Gość gość
Skad wiesz ze facet w twoim seks ukladzie nie chodzi na d****i? I nie przyniesie ci jakiegos syfa?

Gość gość
No wlasnie, moze on ma jeszcze wiecej takich ukladow?

Gość gość
A skąd wiecie że faceci z którymi jesteście w związkach nie chodzą na d****i?

Gość gość
A skąd ty wiesz ze wasi partnerzy na całe życie nie chodzą na prawo i lewo? Nigdy nie ma takiej pewności czy to układ czy ala związek czy związek na całe życie. Tu chodzi o zaufanie do drugiego człowieka A tak się składa że mój partner w tym układzie był mi bardziej znany niż nie jeden wasz wybranek. Znałam go długo i wiedzieliśmy o sobie kompletnie wszystko. Chyba was tak bardzo boli ze ktoś i to kobieta potrafi mieć kontrolę nad swoim życiem. Nie zrobiłam głupoty której mogłam żałować podjęłam decyzję i nie żałuję. Nie popsułam nikomu związku nie zabrałam nikomu ojca z domu nie sypialam z różnymi bo taka miałam.ovhote na sex. Wy ciągle mylicie przygodny sex z tym o czym tu mowa. bez zobowiązań nie oznacza ze ktoś traktuje was jak szmate to nie znaczy ze chce tylko sexu tam jest więź nie tylko fizyczna ale każda ze stron potrzebując kogoś blisko jednocześnie nie chce kogoś ranić. Czy zdrowsze byłoby zabawić się czyimś uczuciami? Uważam ze nie... Uważam że takie coś jest dobrym rozwiązaniem jeżeli dwójka ludzi podchodzi do tego dojrzałe. Nie w taki szczeniacki sposób jak tutaj niektórzy. Nazywajacych bezpłatna dzifka itp. Nikt nie wystawia tyłka by każdy kto chciał mógł zadupczyc wiec poważnie pomyślcie o swoim toku myślenia bo jest strasznie ograniczony.

Gość allium
i takim to sposobem wada ewoluuje w zaletę ... symbol naszych czasów .

Gość gość
gość dziś Niestety ale kafeteria nie jest forum dla ludzi inteligentnych, większość osób tutaj to prymitywy myślące stereotypami i zabobonami. Dla większości seks bez zobowiązań, to szybki numerek w klubie z przypadkowymi ludźmi... nie są w stanie zrozumieć że niektórzy nie chcą związków, nie są na nie gotowi, nie mają czasu, itd... ale mimo to pragną bliskości i fizyczności. A niektórzy wypisują głupoty z czystej zazdrości, bo też mieliby ochotę na seks lecz nie mają z kim, albo po prostu się boją, są zakompleksieni, itd. Lepiej tkwić w uczciwej relacji bez zobowiązań i niż być z byle kim w związku, tylko po to aby nie być samotnym.

Gość gość
No moze i fajny taki wibrator, mozna se dogodzic i nawet nie wymaga wymiany aku

Gość gość
Ciekawe że większość samotnych młodych mamuś jest nie po układach, tylko po tych tak zachwalanych tutaj "związkach".

Gość gość
18:53 Takie wypowiedzi jak Twoja pokazują ze tak na prawdę nie macie nic mądrego do powiedzenia w temacie... Myślicie że jesteście lepsi nazywając kogoś dzifka itp Pokazuje to was i wasze bezmozgowie Takich wypowiedzi używają ludzie którzy nie mają nic do powiedzenia

Gość gość
seks tylko z milosci

Gość gość
seks bez zobowiazan z darmowa prostytutka

Gość gość
Dla mnie to obrzydliwe, ale niech kazdy zyje jak chce.

Gość lauraa273232
Ja osobiście nie widzę nic złego jeśli obie strony mają na to ochotę i faktycznie nie chca tych zobowiązań. Natomiast inna sprawą jest to jak faceci potrzegaja często takie kobiety. Z tego co słyszałam to często postrzegają je źle, jako łatwe itd. Może nie każdy facet, ale wielu ma takie podejście i nie związało by się już z taka partnerką bo uważa ją za "łatwą", o którą nie trzeba specjalnie zabiegać i która ma dość niskie wymagania co do partnera. Bo skoro zadowala ją sam seks bez zobowiązań, łatwo się z nią umówić bez zbędnych zalotów czy starań to facet sobie wtedy może pomysleć, że każdy facet może mieć taką kobiete bez trudu. A więc skoro tak łatwo ją zdobyć to znaczy też, że pewnie nie ma ona specjalnego powodzenia bo wtedy byłaby bardziej wybredna i trudniej byłoby ją zdobyć. Oczywiście nie każdy facet tak myśli, są i tacy co zakochują się w prostytutkach, aczkolwiek wielu tak to postrzega. Tzn. może na początku takiej relacji jeszcze nie, ale kiedy trwa to jakiś czas, a kobieta cały czas chętnie chodzi z nim do łóżka, a on nie musi się o to specjalnie starac to do takich może dojść wniosków. generalnie faceci docieniają kiedy kobieta lubi seks bo to jest dla nich bardzo ważne, ale jednocześnie lubią kobietę zdobywać bo kiedy muszą się trochę wysilić żeby ją zdobyć, to wiedzą, że ona nie poleci na pierwszego lepszego, który na nia spojrzy, no i że ma ona pewnie więcej możliwości skoro jest wybredna. Wszystko co ławto dostępne zwykle jest mniej pożądane bo każdy to przecież może mieć. Złoto jest takie drogie bo nie leży jak zwykłe kamienie na ulicy tylko jest dość rzadkie

Gość gość
seks tylko z milosci x Raczej z prymitywnej chcicy, bo jak słyszę że ktoś po 3 randkach idzie z kimś do łóżka z miłości, albo z żonatym, to śmiech mnie ogarnia... tyle ta miłość jest warta :P

Gość lauraa273232
I jak pisałam JA osobiście nie postrzegam takiej kobiety jako desperatki. Bo kobieta tez może mieć ochotę na seks i nie chcieć zobowiązań. Ale czasem faceci tego nie rozumieją i postrzegają taką kobietę, ze łatwo ją zdobyć, szczególnie jeśli relacja trwa jakiś czas, a on się starać nie musi bo ona i tak pójdzie z nim do łóżka

Gość gość
czesto mezatki chca sie umowic na seks bez zobowiazan.

Gość lauraa273232
Chociaż czym innym jest oczywiście jeśli kobieta da się juz zdobyć i uwielbia seks ze swoim facetem, on o nią zabiega bo wie, że ona nie zadowoli się byle czym, wtedy facet czuje się wygrany bo zdobył ją z jakimś tam trudem, a przeważnie to co zdobyte z trudem bardziej doceniamy. To co przychodzi ot tak bez wysiłku, cieszy, ale mniej. Tak samo jest z pieniędzmi i ze wszystkim innym. Jak sami je zarobimy i włozymy w to wiecej wysilku, z reguly bardziej będziemy je szanować

Gość gość
faceci nie chca sie z nikim wiazac i umawiaja sie na seks bez zobowiazan.

Gość gość
Najłatwiej to przelecieć te kobiety które na siłę szukają związku i które nie potrafią być same, przy takich nawet nie trzeba się starać, same pchają się do łóżka i nawet jeśli takiej powiesz że nie chcesz związku, to ona i tak rozchyli nogi w nadziei że facet zmieni zdanie.

Gość gość
faceci chca seksu za darmo i bez zobowiazan.

Gość gość
Dużo trudniej znaleźć kobietę na seks bez zobowiązań niż do związku, kobiety znacznie bardziej potrzebują seksu niż mężczyźni, różnica polega na tym, że kobieta aby nie wyjść w oczach innych na łatwą potrzebuje deklaracji, usprawiedliwienia swoich czynów i stąd nacisk na ten związek, nawet jeśli z góry jest on skazany na porażkę. Magiczne słowo "Kocham Cię" nawet jeśli wypowiadane jest fałszywie i nawet kiedy kobieta doskonale wie że to kłamstwo, ma magiczną moc otwierania pewnych drzwi, bo samo to słowo jest już usprawiedliwieniem.

Gość gość
jak ktos chce to niech sie umawia na seks.

Gość gośćI
Kobieta chce byc ta jedyna i nie taka z braku laku

Gość gość
Kobieta chce byc ta jedyna i nie taka z braku laku x Gdyby kobiety chciały być tymi jedynymi, to wiązałyby się z prawiczkami :)

Gość gość
Wszystko od doopy strony. Zamiast najpierw się poznać, pobyć że sobą, to najpierw seks, intymność z drugą osobą, uwolnienie napięcia i "spuszczenie z krzyża". I często po tym nie ma nic więcej. Wzajemne potraktowanie się instrumentalnie. Do tego wracamy? Do epoki kamienia łupanego?

Gość gość
dla kobiet seks bez zobowiazan to wtedy gdy kobieta jest niezalezna finansowo a normalny zwiazek ze zobowiazaniami to kobieta juz mysli ze mezczyzna bedzie ja utrzymywal i mial wobec niej jakiekolwiek zobowiazania finansowe dlatego kobietom to nie na reke jest

Gość gość
Facetom za bardzo na reke jak kobieta pozniej bedzie samotna matka, bo przeciez bylo nizobowiazujaco.