Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wszyscy tutaj widzą coś złego w seksie bez zobowiązan?

Polecane posty

Gość gość
Jestem kobieta niezalezna i mam gdzies takich d****arzy.

Gość nie wyobrazam sobie miec
zony, ktora wczesniej uprawiala seks bez zobowiazan

Gość gość
Facetom za bardzo na reke jak kobieta pozniej bedzie samotna matka, bo przeciez bylo nizobowiazujaco x Właśnie te które decydują się niezobowiązująco znacznie rzadziej zachodzą, bo potrafią się zabezpieczyć i nie zdają się wyłącznie na widzimisię faceta.

Gość gość
Te niezobowiazujace potem sie wyskrobuja i to nie jeden raz. Nie ma 100 % zabezpieczenia

Gość gość
Wy nadal ślepo brniecie w słowo "puszczanie się" W taki układ nie wchodzi się z byle kim. Ba myślę że jest bardziej przemyślany niż nie jeden związek. Zakochujesz ile razu w nieodpowiedniej osobie? Rządzą emocje często później właśnie jest ból i rozpacz. Ile kobiet ufa takiemu gogusiowi i później zostaje sama z dzieckiem i zraniona dusza. To jest nauka bardzo ciężka umieć zapanować nad emocja potrafić spojrzeć na nią trzeźwo. Ja przeżyłam wielki zawód miłosny, byłam oklamywana oszukiwana zdradzana a wierzyłam do granic możliwości. Świat mi się skończył byłam wrakiem człowieka. Pomogli mi przyjaciele rodzina... Długo byłam sama i wiedziałam że nie dam się nigdy tak łatwo. Mój przyjaciel był blisko on tez przeżył swoje. Brakowało nam jedności z kimś i nie chodzi tu tylko o łóżko o to ze można na kimś polegać posiedzieć wieczorem pogadać zadzwonić jak ci źle. Tak wyszedł ten układ dlaczego układ? Byliśmy świadomi swoim uczuć a raczej tego ze nie chcemy ich angażować w to. Nie było to obrane z nich ale nie wywoływalo nadziei na wspólne jutro. To troszkę strach przed następna porażka a jednocześnie potrzeba kogoś. Spotykaliśmy się tak ponad półtora roku dobry sex ale i wspólne zakupy wyjścia itp Później on poznał kobietę w której się zakochał, pamiętam jak przyjechał usiadł i mówi mam nadzieje ze nic się między nami nie zmieniło. Nie zmieniło bo świadomie weszliśmy w to razem. Skończyło się jak za dotknięciem różczki jednak nie nasza przyjaźń dalej mamy ze sobą kontakt. Później poznałam mojego męża i mimo że motyle w brzuchu cała chmara to umiałam do tego podejść racjonalnie. Jestem teraz szczęśliwa mam rodzinę męża dzieci, nigdy w życiu nie zdradziłam, nigdy nie spałam z mężatym, partnerów seksualnych miałam czterech w to oczywiście wchodzi mój mąż. Nie czuję się dzifka zimna suka, nie dałam pierwszemu lepszemu nie dawałam na prawo i lewo nie skrzywdziłam nikogo. Wiec odróżniajcie niektóre rzeczy. Bo mój układ był bardziej oddany niż nie jedno udane małżeństwo. I wiecie co? Ludzie się rozstaja najczęściej z rana na sercu, nie chcą się znać. Ja miałam udany ala związek przez półtora roku i obydwoje nie wylalismy nawet łzy przez to nadal możemy na siebie patrzeć i ze sobą rozmawiać. Tyle....

Gość nie wyobrazam sobie
miec zona, ktora wczesniej byla w "ukladzie"

Gość gość
dziś x Najpierw to ty skończ z byciem prawiczkiem, a dopiero później myśl o tym kim będzie twoja żonka :P

Gość gość
seks bez milosci jest szkodliwy

Gość gość
ale on bu chcial z zona strącic prawictwo

Gość gość
Ja nie uwazam, ze to cos zlego ale nie chce zeby dotykal mnie facet ktorego nie kocham.

Gość gość
Róznica jest tak że dymanie leży w naturze faceta a baba zawsze wyjdzie na szmatę

Gość gość
seks bez milosci jest szkodliwy x Szkodliwa to jest miłość, bo ogłupia i potrafi człowieka zniszczyć, miłość to jedna z najgorszych chorób, które czasem dopadają człowieka.

Gość gość
Dokładnie miłość do choroba która oślepia.. Męzczyzna który mnie nie kocha , jak ma taki nie dotykać? Taki który kocha czasem nie potrafi uszanować kobiety zadbać o nią.. Macie za wielkie wyobrażenie o miłości i jej mocy... Ile takich miłości przeżyliście? Z iloma osobami spaliście? Odpowiedzcie sobie na to pytanie i zastanówcie się czy nie jesteście szmatami? ja bym nie chciała męża który był z kilkoma w związku ha z miłości.. To swiadczy o braku przynależności i szybkiej zmiany . Z kobietą tak samo... Wolicie taką która miała powiedzmy 5 związków i kochała Czy taką która miała taki układ jednak uczucia u niej są stałe...

Gość gość
Dla mnie taki seks to jak z wibratorem. Wole byc sama i bez seksu.

Gość gość
faceci chca tylko seksu

Gość gość
nie chce seksu bez milosci

Gość gość
darmowy seks bez zobowiazan

Gość nie wyobrazam sobie
od dawna nie jestem prawiczkiem

Gość Malwinka888
Ja może nie widzę nic złego, ale mam poważne obawy - zwyczajnie bałabym się, że obcy gość okaże się jakimś zboczeńcem czy świrem. Już wolę mój wibrator - jest bezpieczny, zawsze staje na wysokości zadania i wiem, czego się po nim spodziewać :) Na abcerotyki.com.pl jest rabat 5% z kodem ABCMI, także polecam, to zdecydowanie lepszy wybór niż seks z kim popadnie :)