Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Olbrzymi problem z Napadami obżarstwa

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem, co się ze mną dzieje, ale potrafię przez ileś dni wpychac w siebie wszystko co możliwe. Mam tak tera, nie potrafię nad tym zapanować, czuję wieczny głód i potrzebę jedzenia. A powinnam schudnąć. Mam początki cukrzycy. Dziś jestem załamana, że nie potrafię nad sobą zapanować, przez to na wadze parę kg do przodu zamiast w dół. Jakiś ratunek....??????

Gość gość
jaka cukrzyca gadzie

Gość gość
gadzie? trochę mnie zaskoczyło to określenie

Gość gość
jaszurze happy birfdej. no do cukrzyc mi daleko. san newer szajn dat dej

Gość gość
Mam to samo tylko kilka miesięcy :( nieraz przez tydzień dzień po dniu wieczorem miałam napady po 2000 kcal:( przytylam 5 kg i teraz chce zrzucić ale najpierw chce pokonać te napady :(( Dzis w miare ok : serek homogenizowany 2 mandarynki ,jajko z warzywami na patelnie pol princessy 70g krakersów i teraz szaszłyki warzywne i 50g bagietki czosnkowej i to koniec jeszcze tylko woda z cytryna :)

Gość felisia18
Ja również miałam ogromny problem z napadami obżarstwa ale już mam to za sobą dzięki suplementacji African Mango http://szczupla-kobieta.pl dzięki niemu mój apetyt się zmniejszył i cieszę się z tego powodu bo bardzo mi to przeszkadzało gdy ciągle myślałam o jedzeniu i się na nie kusiłam i zamiast chudnąć to ja tyłam;/ a teraz chudnę i cieszę się tymi zrzucanymi kilogramami;)